A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı Ferhan Güven kimdir, sevgilisi kim?

Müge Anlı Ferhan Güven kimdir, sevgilisi kim?

Müge Anlı Ferhan Güven kimdir, sevgilisi kim?

Müge Anlı'da engelli çocuğunu bırakıp kaçarak giden ve büyük bir tepki alan Ferhan'ın çocuğunu uzun bir aradan sonra görme anındaki davranışlarına tepki yağdı.

 Müge Anlı'nın programına çıkan Ferhan, engelli çocuğunu bırakıp gittikten sonra sevgilisiyle evlenme hazırlıkları yaptığı ortaya çıktı.

Müge Anlı Ferhan engelli çocuğunu bırakıp gittiği hatta engelli oğlu Caner'in ihtiyacı olan parayı çaldığı iddiasıyla Müge Anlı 'da yerini aldı. Müge Anlı bugün canlı yayında Ferhan'ın konuşmalarına sinirlenen Müge Anlı bir anda kontrolünü sağlayamadı. Muhammed isimli biriyle yaşamaya başlayan Ferman herkesi şok etti. Müge Anlı, dünden bu yana Ferhan'ın evden çocuğunun da bakım parasını alıp kaçtığı iddiasını inceliyor. Kocasından dayak yediği yönünde iddiada bulunduğı eşi Tuncay Ertürk'ü bırakup Muhammet adında bir kişi ile kına yapan Ferhan, boşanmadan da evlendirme yönünde adım attı. Engelli çocuğun bakım parasını alıp başkasına kaçtığı iddia edilen anne canlı yayına geldi.

Müge Anlı’nın geçtiğimiz Cuma günü işlemeye başladığı dosyada önemli gelişme yaşandı. Tuncay Öztürk program için çektiği programda “Kendinden kopan canı, başkasına tercih etti. Sürekli kontrol ediyordum. Caner’i doyurdun mu, ilaç verdin mi diye soruyordum. Mamayı veriyoruz ya bir saat sonra meyve suyu vermem gerekiyor. Bizim hayatımız böyle işte. Ümit insanı hiç yalnız bırakmıyor. Caner konuşamıyor ama yürüyemiyor. Ama annesinin gittiğini biliyor. Bizim çocuğumuzda epilepsi ilaç veriyoruz. Yemek yedi öksürüyor ya hemen ilacı vermemiz gerekiyor.” demişti.

Caner’in ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Müge Anlı, aileye tekerlekli sandalye göndermiş. Müge Anlı “Bir annenin bile bakması zorken bir babanın da böyle çocuğuna bakması şahane.” dedikten sonra stüdyoya anne Ferhan Hanım’ı davet etti. Ferhan Hanım “Tarihini bilmiyorum ama özledim. Görmek istiyorum ancak göstermiyorlar. Daha önce çocuk konusunda tartıştık vermek istemediler. Ailemin yanındayken boşandım. Sonra gittim. Ailem de kabul etmedi çoçuklarımı. kimse yüzüme bakmadı. 13 yıl önce kaçtım diye herkes dargın bana. Mecburiyetten kaçtım. Ailem kötüydü Tuncay’a kaçtım. Tuncay beni dövüyordu. Annemin kapısına da gidemiyordum.” Tuncay ” Dövmüyordum. İftira atıyor. Hastaneye beraber gidiyorduk. Söyleyebilirdi.” Ferhan Hanım: “Evin içindekini kimse bilmez. 13 yıl boyunca ben her konuda dayak yedim. Ezildim ben. Bebek doğduğunda yüzüm mosmor olmuştu. 6 yıl önce mahkemeye başvurdum. Yapma etme dediler. Ben kocamla mutlu değildim. Muhammet’i 3 sene önce hastanede tanıdım.

Caner’i hastaneye götürdüğümde yanında dururken tanıştık. Caner tedaviye gitmişti. O da arkadaşının yanına gitmişti.” Müge Anlı “Kız orada çocuğun hasta o üzüntüyle içinden de gelmez… İnsan bu üzüntüden… Artık aklına birini göreyim de arkadaşlık edeyim gelmemesi lazım.” Ferhan Hanım:”Çocuğun hastalığı moralimi bozuyordu. Hiçbir yere gidip gelemiyordum. Daha sonra kendim kaçtım geldim. Dövdüğü için yatağına koyupta kaçtım. Anneme gittim. Onun yanına gitmedim. Bakım maaşını istedi bende vermedim. Yok dedim. Sürekli benden alıp gidiyordu. Parayla başka şeyler alıyordu. Ben 6 bin falan götürmedi. 600 TL vardı. Bez borcum vardı Eczane borcu vardı onları ödedim. Çalışmak yok. Kimseden para almam kursağımdan geçirmem. Yengem bana altın konusunu bahsetti. Ama yengemde para veya altın olduğunu bilmiyorum. Eve gelen giden çoktu. Abimin çalıştığı yerden eleman çok geliyordu. Onlar aldıysa ben bilmiyorum. Savcılığa kadar gittim ben. Aradılar evi yok bende bir şey. Ben almadım. Altını ne yapayım ben. ”
 

YORUMLAR
  Star Wars teknolojisi gerçek oldu
Star Wars teknolojisi gerçek oldu