A24.com.tr » ajanda » Müge Anlı annesi kim? Müge Anlı'nın annesi nereli, kaç yaşında?

Müge Anlı annesi kim? Müge Anlı'nın annesi nereli, kaç yaşında?

Müge Anlı annesi kim? Müge Anlı'nın annesi nereli, kaç yaşında?

ATV'de hafta içi her gün Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı'nın annesi de merak konusu oldu. Peki Müge Anlı'nın annesi kim?

Ekranların sevilen sunucularından Müge Anlı, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Peki çok kişi Müge Anlı'nın ailesiyle ilgili de bilgi sahibi olmak istiyor. Peki Müge Anlı kimdir, evli mi, kaç çocuğu var? Müge Anlı'nın annesi kim? İşte başarılı sunucu hakkında bilinenler...

MÜGE ANLI KİMDİR? 

Müge Anlı 19 Aralık 1973'te İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Anlı, ayrıca Kadir Has Üniversitesi hukuk bölümünde yüksek lisans yaptı.

Müge Anlı, 1993 yılında evlendiği gazeteci Burhan Akdağ ile yollarını 2008'de ayırdı. İkilinin bu evlilikten bir kız çocuğu oldu.

İlk yapımına Kanal D'de başlayan Müge Anlı, magazin camiasının tanınan simalarından Şenay Düdek ile beraber Dobra Dobra adlı programı yaptı. Yalnızca magazin üzerine kurulu olan ve ilgiyle takip edilen programda magazin camiasının önemli isimleri konuk edildi. Anlı, sevilen programın ikinci sezonunu ise Pakize Suda ile beraber sundu.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir.

MÜGE ANLI ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ KİMDİR?

Müge Anlı bir kere evlenmiştir. O da 1993 yılında hayatını birleştirdiği 2008 yılında ayrıldığı Burhan Akdağ’ladır. Burhan Akdağ’da Müge Anlı gibi gazetecidir. Burhan Akdağ 3 kere evlenmiştir. Bu evliliklerin ikisi Müge Anlı ile olmuştur. Müge Anlı ile eşi olaylı bir şekilde boşanmışlardır. Müge Anlı eşini şiddet uyguladığı gerekçesi ile şikayet etmiştir. Basında bu konuyla ilgili birçok iddia yer almıştır. Koynumdaki Yılan isimli bir kitabı vardır. 

MÜGE ANLI'NIN KIZI KİMDİR?

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’dan bir kızı var. Kızının ismi Lidya. 

Anlı'nın anne ve babasıyla ilgili bir bilgi ise bulunmuyor.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Maisa Maral 2019-12-04 22:09:30

    işinzde size çok başarilar dileyoryz yayina gelen herkesin amacina ulaşmasini bütin türkmen halkynyñ adyndan çok dileyoruz iyiki varsynyz

  Deniz çakır fazla alkol alınca ayakta duramadı!
Deniz çakır fazla alkol alınca ayakta duramadı!