A24.com.tr » magazin » Mucize Doktor Nazlı Sinem Ünsal kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Mucize Doktor Nazlı Sinem Ünsal kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Mucize Doktor Nazlı Sinem Ünsal kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

FOX'ta yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran oyuncu Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? Mucize Doktor Nazlı kimdir?

Sinem Ünsal kimdir? | Fox TV'de her perşembe yayınlanan ve büyük ilgi gören Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini canlandıran oyuncu Sinem Ünsal, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliyle de izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sinem Ünsal Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Edebiyat Bölümünde üniversite eğitimi almıştır. Özel kurslarda oyunculuk dersleri alan Sinem Ünsal özellikle Çoban Yıldızı’ ve Siyah Beyaz Aşk dizileri ile önemli bir oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Sinem Ünsal son olarak Tv8’in Kızım dizisinde Sevgi öğretmen olarak yer almıştı.

SİNEM ÜNSAL İNSTAGRAM HESABI (TIKLAYINIZ)

MUCİZE DOKTOR NAZLI KİMDİR?

Nazlı hastahanenin en gelecek vaad eden asistanlarından biridir. Çok güzel bir kız olan Nazlı Ferman hocaya aşıktır. Nazlı empati yeteneği güçlü bir kızdır; bu nedenle de  Doktor Ali Vefa’nın durumunu ilk fark edenlerden biri olacaktır. Nazlı Ferman hocaya platonik olarak aşıktır; zira Ferman ve Beliz arasında ki aşkın farkındadır; ama kendini tutamaz. Ailesinde bir travma yaşayan Nazlı bu nedenle çok hızlı bağlılık geliştirebiliyor ve zarar göreceğini düşündüğü için bu yaşına kadar da erkeklerden hep kaçmış.

YORUMLAR
  Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı
Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı