A24.com.tr » medya » Mucize Doktor Nazli kimdir, gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mucize Doktor Nazli kimdir, gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mucize Doktor Nazli kimdir, gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mucize Doktor ilk bölümüyle ekranlara gelirken dizideki Nazlı karakteri de merak konusu oldu. Peki Mucize Doktor Nazli kimdir, gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında gelen The Good Doctor dizisinden uyarlama olan Mucize Doktor başarılı bir giriş yaptı. Dizideki bir çok karakter merak edilirken en çok merak edilenlerden biri de Nazlı karakteri oldu. Nazlı karakterini Sinem Ünsal canlandırıyor. Güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekerken, izleyiciler tarafından da merak edildi. Peki Mucize Doktor Nazli kimdir, gerçek adı ne? Sinem Ünsal kimdir, nereli, kaç yaşında?

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Sinem Ünsal, 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Çoban Yıldızı dizisi ile yaşamış; ardından Siyah Beyaz Aşk, Kızım dizilerinde rol almıştır. Sinem Ünsal, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize doktor dizisinde Asistan Doktor Nazlı karakterine hayat vermektedir. Sinem Ünsal, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.

Sinem Ünsal’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Mucize Doktor (Nazlı) (TV Dizisi)
2018 – Kızım (Sevgi) (TV Dizisi)
2017-2018 – Siyah Beyaz Aşk (Gülsüm) (TV Dizisi)
2017 – Çoban Yıldızı (Güneş) (TV Dizisi) 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Fatma 2021-03-01 16:44:11

    Sinem ünsalın hayranıyımdır kendisini çok severim ve ayrıca oynadıgı tüm filimleri hayranlıkla izliyorum özelliklede mucize doktoru

  Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!
Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!