A24.com.tr » magazin » Mucize Doktor Beliz kimdir? Hazal Türesan kimdir, nereli kaç yaşında?

Mucize Doktor Beliz kimdir? Hazal Türesan kimdir, nereli kaç yaşında?

Mucize Doktor Beliz kimdir? Hazal Türesan kimdir, nereli kaç yaşında?

FOX'ta yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterini canlandıran Hazal Türesan kimdir, nereli, kaç yaşında? Mucize Doktor Beliz kimdir?

Hazal Türesan kimdir? | Fox TV'de her perşembe yayınlanan ve büyük ilgi gören Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterini canlandıran Hazal Türesan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliyle de izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

1985 yılında İstanbul’da doğan Hazal Türesan şuanda 34 yaşındadır. 1.70 m boyunda ve 51 kg ağırlığında olan  Hazal Türesan Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Hazal Türesan’ın tiyatrodan sinemaya geçmesi Unutma Beni isimli günlük dizi ile olmuştur. Hazal Türesan son  dönemde bir çok önemli dizi de yer bulmuştur. Bu diziler arasında Tatlı İntikam, Kara Para Aşk ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde vardır. Hazal Türesan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteri ile ismini dünyaya da duyurma başarısı elde etmiştir. Hazal Türesan İcon Talen ajansın oyuncusudur. Hazal Türesan son olarak 2019 da Atiye ve Yaşamayanlar isimli internet dizisinde Yisa karakteri ile de yer almıştır.

HAZAL TÜRESAN İNSTAGRAM HESABI

MUCİZE DOKTOR BELİZ KİMDİR?

Doktor Beliz hastahanenin sahibidir. Başarılı bir avukat olan Beliz avukatlık eğitimini yurt dışında almıştır. Büyüklük taslamayı; insanları küçük görmeyi, övünmeyi hiç sevmez. Hastahanenin sahibidir ve Ferman hocaya aşıktır. 

YORUMLAR
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!