A24.com.tr » medya » Mucize Doktor asistan Elif gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mucize Doktor asistan Elif gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mucize Doktor asistan Elif gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Yayınlandığı ilk 3 bölümüyle izleyenlerden tam not alan Mucize Doktor'a yeni bir karakter dahil oluyor. Mucize Doktor Asistan Elif gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

Fox TV'de yayınlanan 3 bölümüyle reytingleri alt üst eden ve geniş kitlelere ulan Mucize Doktor dizisine yeni bir isim katıldı. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı dizinin, yapımcılığını MF Yapım'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in The Good Doctor dizisinden uyarladığı, diziye yeni bir isim katıldı. Mucize Doktor dizisinde hastane ekibine katılan asistan Elif'in kim olduğu dizinin sevenleri tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. Dizide asistan Elif karakterini Serenay Aktaş canladıracak. Survivor yarışmasıyla geniş kitlelere kendini tanıtan Aktaş, daha önce Meryem, Acil Aşk Aranıyor, Kaçak Gelinler, Muhteşem Yüzyıl, Türk Malı ve Kanıt gibi dizilerde yer aldı. Peki merak edilen Mucize Doktor asistan Elif gerçek adı ne? Serenay Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerinin yanı sıra farklı dizilerin kadrosunda yer aldı. 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu. Santrafor mevkiinde görev yapan Aktaş, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti. 21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 1207 Antalyaspor'da 3 sezon oynayan Serenay Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu.

Güzel isim Serenay Aktaş, Meryem, Acil Aşk Aranıyor, Kaçak Gelinler, Muhteşem Yüzyıl, Türk Malı ve Kanıt gibi dizilerde yer aldı.

YORUMLAR
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı