A24.com.tr » dizi haber » Mucize Doktor 5. bölüm izle Mucize Doktor son bölüm izle full fox

Mucize Doktor 5. bölüm izle Mucize Doktor son bölüm izle full fox

Mucize Doktor 5. bölüm izle Mucize Doktor son bölüm izle full fox

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Mucize Doktor dizisi, son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. İnternette "Mucize Doktor 5. bölüm izle" araması yapıldı.

Mucize Doktor 5. bölüm izle Mucize Doktor son bölüm izle full fox | Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, bu hafta yine çok heyecanlı bir bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Her geçen gün kitlesini arttıran dizide bu hafta neler oldu? Seyircilerin en çok merak ettiği konu buydu.

Diziyi izleyebilenlerin yanında izleyemeyenler de çoğunlukta oluyor. Dizinin bölümü yayınlandıktan sonra da internette yapılan aramalar bunu gösteriyor.

Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler internette arama motorlarına "Mucize Doktor son bölüm izle, Mucize Doktor 5. bölüm izle fox" gibi cümleler yazdılar.

Biz de bu okuyucularımızı merakta bırakmamak adına bu haberi yaptık. İşte detaylar...

MUCİZE DOKTOR'UN 5. BÖLÜMÜNÜ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Mucize Doktor 4. bölüm özet

Ali ve Nazlı bir karaciğer nakli operasyonu için başka bir hastaneye donör organı almaya giderler. Ancak yolculuk hiç Nazlı’nın beklediği gibi başlamaz ve süratle felakete dönüşür. Hastanede Beliz, nüfuzlu bir hastanın ameliyatını garanti altına almak için Ferman’ı Tanju’nun ameliyatına sokmaya çalışır. Bütün üst kademe birbirine girer ve Açelya’nın kıskançlık krizi sonunda Ali’ye patlar.

YORUMLAR
  Nusret şovunu bu sefer Dr. Mehmet Öz'ün programında yaptı
Nusret şovunu bu sefer Dr. Mehmet Öz'ün programında yaptı