A24.com.tr » dizi haber » Mucize Doktor 2. bölüm izle | Mucize Doktor 2 bölüm full izle fox | Mucize Doktor son bölüm izle tek parça

Mucize Doktor 2. bölüm izle | Mucize Doktor 2 bölüm full izle fox | Mucize Doktor son bölüm izle tek parça

Mucize Doktor 2. bölüm izle | Mucize Doktor 2 bölüm full izle fox | Mucize Doktor son bölüm izle tek parça

FOX TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle büyük ilgi gördü. Mucize Doktor 2 bölüm izlemek isteyenler, son bölümü haberimizdeki bağlantıdan izleyebilir.

Mucize Doktor 2 bölüm izle | FOX TV'de yeni başlayan Mucize Doktor dizisi, ilk 2 bölümüyle reytinglerdeki başarısıyla dikkat çekti. Büyük ilgi gören dizi, 19 Eylül Perşembe günü 2. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Mesleğe yeni başlayan otizmli bir doktorun hikayesini işleyen dizi, zaman zaman eğlendiriyor, zaman zaman duygusal anlar yaşatıyor. Kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel gibi ünlü oyuncuları bulunduran Mucize Doktor dizisi her perşemde ekrana geliyor. Peki Mucize Doktor 2. bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölümüne nereden ulaşabilir? İşte Mucize Doktor 2. bölüm..

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

İlk resmi iş gününde hata üstüne hata yapan Ali’yi Ferman hizaya getirmeye uğraşır; oysa kendisi de gizli bir derdin pençesindedir. Ama Ali, Ferman’ı dinlemez ve hastanede tansiyon yükselir.

Nazlı, Ali’ye hastane içinde ve dışında yardımcı olmaya çalışır. Ve Beliz’le Adil yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

MUCİZE DOKTOR 2. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

MUCİZE DOKTOR 1. BÖLÜM ÖZETİ

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır.

Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar…

YORUMLAR
  2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)
2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)