A24.com.tr » medya » MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte Mart ayında magazin dünyasının öne çıkan isimleri...

MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte Mart ayında magazin dünyasının öne çıkan isimleri...

MTM Medya Takip Merkezi Araştırdı: İşte Mart ayında magazin dünyasının öne çıkan isimleri...

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için yaptığı araştırma ile Mart ayında magazin ve sanat dünyasının medyada öne çıkan ünlülerini belirledi.

 Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Mart ayı magazin basını raporuna göre,Sezen Aksu 5899 haberle magazin dünyasında zirveyi belirledi. Geçtiğimiz ay annesinin kaybıyla sarsılan minik serçe, acısını kalbine gömüp Almanya’daki konserini gerçekleştirdi.

Listenin ikinci sırasında ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 4665 haberle ye raldı. Listenin üçüncü sırasında son günlerde özel hayatıyla gündemde yer alan Ebru Gündeş vardı. Gündeş, 3287 habere konu edildi.

Listenin dördüncü sırasında megastar Tarkan 2874 haberle yer aldı. Ünlü sanatçının Mart ayında piyasaya çıkan“AhdeVefa” albümü kısa süre içinde büyük ilgi gördü.

Listenin beşinci sırasında 2820 habere konu olan Esra Erol, altıncı sırasında ise 2405 haberle Gülben Ergen bulundu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2403 haberle yedinci sırada yeraldı.

İşte MTM (Medya Takip merkezi) tarafından derlenen o liste:

Yazılı Basın’ın zirve ismi Esra Erol oldu

Medya Takip Merkezi, yazılı basının en çok konuşulan isimlerini de belirledi. Evlilik programı sunucusu Esra Erol 606 haberle listenin ilk sırasında yer alırken, ünlü komedyen Cem Yılmaz 495 haberle ikinci, Tarkan ise 477 haberle üçüncü sırada yer aldı. Sezen Aksu, 446 haberle dördüncü, Demet Akalın 311 haberle beşinci oldular.


 

 

 

YORUMLAR
  Mevlüt Mert Altıntaş'ın kız kardeşinden dikkat çeken paylaşımlar
Mevlüt Mert Altıntaş'ın kız kardeşinden dikkat çeken paylaşımlar