A24.com.tr » yaşam » Miriam Murphy, TD SYNNEX Avrupa'nın Başkanı oldu

Miriam Murphy, TD SYNNEX Avrupa'nın Başkanı oldu

Miriam Murphy, TD SYNNEX Avrupa'nın Başkanı oldu

TD SYNNEX yaptığı açıklamada, Miriam Murphy'nin şirketin yeni Avrupa başkanı olarak göreve getirildiğini duyurdu.

Miriam Murphy, 8 Nisan 2024 tarihinden geçerli olmak üzere TD SYNNEX Avrupa'nın Başkanı olarak göreve getirildi. Murphy, şirketin Avrupa'daki 7 bin çalışanına liderlik yapacak ve bölgedeki iş stratejisini ve operasyonlarını yönetecek.
 
Murphy yeni görevine 8 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ve şirketin Avrupa'daki 7 bin çalışanına liderlik yapacak. TD SYNNEX'in Avrupa'daki iş stratejisini ve operasyonlarını yönetecek olan Murphy, TD SYNNEX'in Baş Operasyon Direktörü Patrick Zammit'e rapor verecek ve şirketin küresel yönetim ekibinde görev alacak. Murphy, bölgedeki liderlerin yanı sıra stratejik iş birimleri ve destek fonksiyonlarından sorumlu yöneticilerden oluşan TD SYNNEX Avrupa Yönetim Kuruluna liderlik edecek.
 
Murphy, TD SYNNEX'te bu göreve getirilmeden önce NTT Ltd Avrupa'da iki yıldır CEO olarak görev yapıyordu. Bu görevinde, 14 ülkenin stratejisinden ve karar/zarar durumunda sorumlu olarak, farklı sektörlerdeki kurumsal müşterilere teknoloji çözümleri, danışmanlık ve yönetilen hizmetlerin sunulmasını sağladı. Murphy bu bundan önce ise TD SYNNEX'te 20 yılı aşkın süre boyunca Avrupa Gelişmiş ve Özel Çözümler Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Kuzey Avrupa Bölge Lideri gibi çeşitli liderlik görevlerini üstlenmişti.
 
Konuyla ilgili açıklamasında Patrick Zammit, “Miriam'a TD SYNNEX'e tekrar hoş geldin demek harika. Bizimle olan önceki deneyimi sayesinde, onun birçok mükemmel liderlik özelliğini zaten biliyoruz. Kendisi ‘önce insan' anlayışını; olağanüstü iş zekâsı, tedarikçiler ve müşteriler nezdinde sahip olduğu geniş iletişim ağı ve tüm paydaşlarımıza en iyisini sunma konusundaki kararlılığı ile birleştiriyor. Şirketimiz dışında kazandığı deneyimleriyle daha da güçlenmiş bir şekilde geri dönüyor. Pazara açılma sürecimizi sürekli olarak geliştirmeye, ortaklarımız ve bayilerimiz için sınıfının en iyisi değer önerisi ve deneyimi yaratmaya çalışırken, kendisi özellikle stratejik hizmet alanında son pazar ve müşteri gereksinimleri konusunda yeni bakış açıları getirecek.” dedi.
 
Murphy ise açıklamasında şunları söyledi: “TD SYNNEX'in Avrupa'daki faaliyetlerinin liderliğini üstlenmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Şirketin bölgedeki 7 binden fazla çalışanı, kanal ekosisteminin kalbinde hayati bir rol oynamakta ve satıcılar, iş ortakları, son müşterileri arasında sürekli gelişimi ve kesintisiz bağlantıları teşvik etmektedir. Tüm kanal ortaklarımızın işlerini büyütmelerine ve pazara harika sonuçlar sunmalarına yardımcı olmaya çalışırken onlara destek olmayı dört gözle bekliyorum. TD SYNNEX'teki kültür, yetenek ve ekip ruhu rakipsizdir. Nisan ayı başında şirket içinde ve dışında birçok tanıdık yüzle yeniden bağlantı kurmanın yanı sıra yeni iş arkadaşları ve kanal ortaklarıyla tanışmak büyük bir zevk olacak.”

YORUMLAR
  Tavuk ve Hindi etinin 10 faydası
Tavuk ve Hindi etinin 10 faydası