A24.com.tr » şans oyunları » Milli Piyango özel çekilişi İZLE canlı yayın TRT 1 çekiliş anı izleme

Milli Piyango özel çekilişi İZLE canlı yayın TRT 1 çekiliş anı izleme

Milli Piyango özel çekilişi İZLE canlı yayın TRT 1 çekiliş anı izleme

Milli Piyango için geri sayım devam ederken bilet alan binlerce kişi çekiliş anını izlemek için heyecanla bekliyor. Milli Piyango çekiliş izlemek isteyenler haberimizi takip edebilir.

 70 Milyon TL olarak belirlenen Milli Piyango en büyük ikramiye kimin olacak? Herkes dört gözle Milli Piyango tarafından 31 Aralık gecesi ekran ve internet başında bu sorunun cevabını arayacak. mpi.gov.tr adresinden ve TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Milli Piyango canlı çekilişi anlık olarak takip etmek ve TRT 1 canlı izlemek için bizi takip etmeye devam edin. 

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA

 Milli Piyango sonuçları açıklanır açıklanmaz sıralı tam liste olarak ve otomatik sorgulama sayfası aktif linki haberimizde vardı. Tek yapmanız gereken Milli Piyango biletinizi yanınıza almak ve ister aktif olan linki tıklamak isterseniz Milli Piyango sıralı tam listesinden teker teker numaraları kontrol ederek sorgulama yapabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİBu yıl Milli Piyango büyük ikramiye Milli Piyango idaresi tarafından 70 Milyon TL olarak belirlendi. Milli Piyango tam bilet 70 TL'den satılırken, Yarım bilet 35 TL, Çeyrek bilet ise 17,5 TL'den satışa sunuldu. Bilet almak isteyen binlerce vatandaş öncelikle şehir meydanlarında ve bilet satıcılarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

MİLLİ PİYANGO SAAT KAÇTA ÇEKİLECEK?

Heyecan dolu çekiliş 31 Aralık 2018 günü yapılacak ve saat 15:00'da çekilişe başlanacak. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklama sonrası çekiliş saati erkene çekildi.Sizler için derlediğimiz bu haberde Milli Piyango Yılbaşı sonuçları için rahatlıkla arama yapabilir ve saatler 15:00'ı gösterdiğinde rahatlıkla Milli Piyango Yılbaşı sonuçları için sorgulama yapabilirsiniz.Milli Piyango Yılbaşı sonuçları 2019 resmi olarak MPİ ile eş zamanlı olarak ahaberci haber sitemizden öğrenebilir ve Milli Piyango sorgulama sayfasına rahatlıkla giriş yapabilirsiniz. Yeni yılın ilk dakikalarında Milli Piyango büyük çekilişi yapılacak ve 70 Milyon TL'nin sahibi ya da sahipleri belli olacak. Herkesin merakla beklediği o an da sizlere sunacağımız bu haberle rahatlıkal Milli Piyango sonuçları içni erişim sağlayabileceksiniz.

70 MİLYON TL KİMİN OLACAK?

Yılbaşı özel çekilişinde 2019 yılı büyük ikramiyesi 70 Milyon TL olarak belirlendi. Büyük ikramiye kime çıkacak? Milyonlarca vatandaş hayalleri süsleyen ikramiye için sürekli internet başında Milli Piyango bileti, Milli Piyango bilet sorgulama 2019 gibi aramalar yapıyor. 2019 yılı Yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango tam 70 Milyon büyük ikramiye verecek. Herkes aldıkları bilet için Milli Piyango büyük ikramiye çıkan numaralar için arama yapacak. Sizler için hazırladığımız bu haberde Milli Piyango çekilişi canlı izle olarak rahatlıkla aldıklarınız Milli Piyango biletlerini sorgulama yapabilleceksiniz. Milli Piyango tam , yarım ve çeyrek bilet sorgu sayfası için tek yapmanız gereken aktif olan linki tıklamak ve ister Milli Piyango bileti sorgulama yapmak isterseniz TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Milli Piyango canlı izle me keyfine varacaksınız.

 

YORUMLAR
  Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?
Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?