A24.com.tr » şans oyunları » Milli Piyango İdaresi'nden büyük ikramiye açıklaması

Milli Piyango İdaresi'nden büyük ikramiye açıklaması

Milli Piyango İdaresi'nden büyük ikramiye açıklaması

HDP Diyarbakır Milletvekili Adnan Selçuk Mızraklı'nın, "70 milyonluk ikramiye Kolin İnşaat'ın sahibi Naci Koloğlu'na çıktı" iddiasının ardından açıklama geldi.

 Milli Piyangoyu kimin kazandığı meçhulken yeni bir açıklama geldi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Adnan Selçuk Mızraklı'nın, "70 milyonluk ikramiye Kolin İnşaat'ın sahibi Naci Koloğlu'na çıktı" iddiasının ardından önce Kolin İnşaat cephesinden bir açıklama gelmiş, "Naci Koloğlu bugüne kadar bilet almamıştır" denilmişti.

Bu açıklamanın ardından Mızraklı tweetini silmişti ancak sosyal medyada önüne geçilemeyen bir zincirleme reaksiyon yaşandı. Twitter başta olmak üzere Facebook'ta da birçok hesap tarafından paylaşılan iddianın ardından Milli Piyango İdaresi'nden de açıklama geldi. Açıklamada, 70 milyon liralık büyük ikramiye talihlisinin, henüz idareye başvurmadığı ve ikramiye ödemesinin de yapılmadığı kaydedildi.

İDDİALARIN ARDINDAN İDAREDEN AÇIKLAMA

MPİ'den yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve internet siteleri ile sosyal medyada, 70 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi büyük ikramiyesiyle ilgili asılsız haberlere yer verildiği belirtildi.

Açıklamada, 31 Aralık 2018'deki yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin Kadıköy Şubesi'ne sevk edilen ve bu şubece de Ali Özçalımlı isimli bayiye satılan 7615536 numaralı tam bilete isabet ettiği hatırlatılarak, "Söz konusu biletin talihlisi ikramiyesini almak üzere henüz idaremize başvuruda bulunmamış ve ikramiye ödemesi yapılmamıştır." değerlendirmesinde bulunuldu.

HDP Diyarbakır Milletvekili Adnan Selçuk Mızraklı, "70 milyonluk ikramiye Kolin İnşaat'ın sahibi Naci Koloğlu'na çıktı" iddiasını gündeme taşımıştı. HDP'li Mızraklı, Twitter üzerinden "Naci Koloğlu, Kolin İnşaat'ın başkanı. Ne hikmetse bir tam bilet alıyor ve ikramiye ona çıkıyor. O da yetmiş milyonu Bilal Erdoğan'ın vakfına bağışlıyor. Tesadüfün böylesi, tebrik etmek lazım" paylaşımını yapmıştı.

YORUMLAR
  Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları
Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları