A24.com.tr » teknoloji » MGM açıkladı: Bu şehirlere kar geliyor

MGM açıkladı: Bu şehirlere kar geliyor

MGM açıkladı: Bu şehirlere kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 6 şehir için kar yağışı uyarısı yapıldı. İşte bayramda hava durumu.

Meteoroloji uyardı: Bu şehirlere kar geliyor.

Metetoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada farklı şehirlere kar yağışı beklendiğine yer verildi. 

Hatay’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji radarından alınan veriler ve yapılan son değerlendirmelere göre, Hatay çevrelerindeki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın bu gece saatleri ile yarın (24.05.2020 Pazar) sabah saatleri arasında yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın oluşturabileceği sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Doğu Karadeniz’in Yüksek Kesimlerinde Kuvvetli Kar Yağışı

Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.05.2020 Pazar ve 25.05.2020 Pazartesi günleri Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin rakımı 1500 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Yerel Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; 24.05.2020 Pazar günü Doğu Anadolu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Tunceli, Elazığ, Muş, Bingöl, Bitlis, Şırnak ve Hakkari) ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda (Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) yağış bekleniyor. Pazartesi aksam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Akdeniz’in İç Kesimleri, İç Anadolu’nun Güneyi ile Doğu Anadolu’nun Güneydoğusunda Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtına Bekleniyor!

Rüzgarın bu gece saatleri ve yarın (24.05.2020 Pazar günü) Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneyinde kuzeyli yönlerden; Pazar ve Pazartesi günleri ise Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Denizlerimizde (Güney Ege'nin Güneyi ile Batı Akdeniz'de) Fırtına Bekleniyor!

Bu akşam ve gece saatleri arasında Güney Ege’nin güneyi ile Batı Akdeniz’in batısında (Bodrum-Kaş arasında), bu akşam saatleri ile yarın (24 Mayıs 2020 Pazar) sabah saatleri arasında ise Batı Akdeniz’de (Kumluca-Manavgat arası ve açıkları) kuzey-kuzeybatı (Karayel) yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı denizcilerin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Zirai Don Uyarısı!

23-25 Mayıs tarihleri arasında, gece ve sabah saatlerinde, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, İç Ege ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Çorum çevrelerinde hafif zirai don riski bulunduğundan zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Yağışların; genellikle sağanak, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor

6 ŞEHRE KAR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin rakımı 1500 metre üzeri yüksek kesimlerinde kar yağışı beklendiğine yer verildi. 

YORUMLAR
  Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Çukur'da kim, kimdir?)
Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Çukur'da kim, kimdir?)