A24.com.tr » yaşam » Mesut Yılmaz ve Eşi ölüm haberini alır almaz hastaneye gitti

Mesut Yılmaz ve Eşi ölüm haberini alır almaz hastaneye gitti

 Mesut Yılmaz ve Eşi ölüm haberini alır almaz hastaneye gitti

Oğulları Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiği haberini İstanbul'a dönüşlerinde havalimanında öğrenen Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, hastaneye gitti

 Oğulları Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğini öğrenen Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz, Atatürk Havalimanından oğullarının cenazesinin bulunduğu Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne geçti.

CENAZE MORGA KALDIRILDI

Bu sabah saatlerinde eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde intihar etti. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi olayın ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Daha sonra cenaze Zincirlikuyu Mezarlığındaki gasilhaneye getirildi. Buradaki işlemlerin ardından cenaze ayrettepe Florence Nightingale Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAKINLARI HAVALİMANINDA KARŞILADI

Oğullarının intihar ettiğinden habersiz olarak yola çıkan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye döndü. Türk Hava Yolları'nın Los Angeles'tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30'da Atatürk Havalimanı'na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı.

HASTANEYE GEÇTİLER

Acı haberi yakınlarından alan Yılmaz çifti, oğullarının cenazesinin bulunduğu Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne geçti.

YORUMLAR
  Bir döneme damga vuran çocuk oyuncular bakım günümüzde neler yapıyor...
Bir döneme damga vuran çocuk oyuncular bakım günümüzde neler yapıyor...