A24.com.tr » medya » Mesut Yar ustası Uğur Dündar'ı geride bıraktı

Mesut Yar ustası Uğur Dündar'ı geride bıraktı

Mesut Yar ustası Uğur Dündar'ı geride bıraktı

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı araştırmaya göre, geçen hafta yazılı basının en çok konuştuğu gazeteci Mesut Yar oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM), 9-15 Eylül 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmayla yazılı basında öne çıkan gazetecileri belirledi.

İşte araştırmanın ayrıntıları...

Yeni yayın döneminde Star TV'deki "Bugün" programıyla ekranlara geri dönen ve artık programında spor haberlerine de yer vermeye başlayan usta televizyoncu Mesut Yar, geçen hafta 58 haberle en çok konuşulan gazeteci oldu.

Bir köşe yazısında Binali Yıldırım’a “hakaret” ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan, daha sonra cezası 5 ay 25 gün süreyle haftada en az 2 saat kitap okumaya çevrilen Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, 52 haberle ikinci sırada aldı.

26'ncı Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın jüri ekibinde yer alan sinema yazarı Uğur Vardan (32 haber), Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz (32 haber) ve ünlü belgeselci Nebil Özgentürk (30 haber), geçen hafta yazılı basının en çok konuştuğu gazeteciler arasına girdi.

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları