A24.com.tr » magazin » Meryem Uzerli yüzüğü taktı, evleniyor - Meryem Uzerli kimdir aslen nereli?

Meryem Uzerli yüzüğü taktı, evleniyor - Meryem Uzerli kimdir aslen nereli?

Meryem Uzerli yüzüğü taktı, evleniyor - Meryem Uzerli kimdir aslen nereli?

Aşk konusunda doğru seçimi yapamadığını belirten güzel oyuncu Meryem Uzerli, bir süredir beraber olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldı ve tek taş pırlantasını parmağına taktı.

Ekranların sevilen oyuncularından Meryem Uzerli evlilik yolunda...

Geçen yıl "Doğru adamı seçemiyorum, sonra yine ben üzülüyorum." açıklamasıyla olay olan Meryem Uzerli, beyaz atlı prensini buldu. Kızı Lara'nın babası Can Ateş ile işadamı Alp Özcan'la ilişkilerinde yara alan Uzerli, mutluluğu Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro'da buldu.

EVLENME TEKLİFİ ALDI

Geçtiğimiz günlerde aşkının anne ve babasıyla tanışan Alzaro, Uzerli Ailesi'nden onayı alınca harekete geçti. Hafta başında Dubai'deki sevgilisinin yanına giden güzel oyuncu, büyük bir sürprizle karşılaştı.

YÜZÜĞÜ GÖSTERDİ

Meryem Uzerli ile aşkı ağustos ayında başlayan 31 yaşındaki Mısırlı oyuncu, konuşulanlara göre önceki akşam çıktıkları romantik yemekte güzel oyuncuya evlenme teklif etti. Sevgilisinin evlenme teklifiyle mutluluktan havalara uçan 34 yaşındaki güzel oyuncu, Alzaro'ya 'evet' dedi. Yemek sonrası özel şoförlü aracıyla otele dönen ünlü oyuncu, bu mutlu haberi takipçileriyle de paylaştı. Araç içerisinde çalan şarkı eşliğinde videosunu çeken Meryem Uzerli, pırlanta tek taş yüzüğünü özellikle gözler önüne serdi.

"Türk erkeklerinden uzak dur, seni üzüyorlar." diyen annesi Ursula Uzerli'nin sözünü dinleyen güzel oyuncunun ne zaman evleneceği ise büyük merak konusu.

Tam adı, Meryem Sarah Uzerli. 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almış.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır.173 cm boyunda olan genç oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay'ın yazdığı Timur Savcı'nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmakta.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan'a paralel olacak kadar gelişmişti.

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştı.

YORUMLAR
  Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...
Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...