A24.com.tr » magazin » Merve Boluğur, Hakan Sabancı'yla mı beraber?

Merve Boluğur, Hakan Sabancı'yla mı beraber?

Merve Boluğur, Hakan Sabancı'yla mı beraber?

Güzel oyunu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'la olan evliliğini noktalamasının ardından ilk kez biriyle görüntülendi. 30 yaşındaki oyuncunun Hakan Sabancı'yla yakınlaştığı iddia edildi.

Magazin gündemi Merve Boluğur ile Hakan Sabancı arasındaki yakınlaşma iddialarını konuşuyor. Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra özel hayatına ara veren Merve Boluğur'un Hakan Sabancı'yla yakınlaştığı iddia edildi.

 İddialara göre, 30 yaşındaki Merve Boluğur kendisinden dört yaş küçük olan Hakan Sabancı ile bir kulüpte sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlendi.

Bir süredir kariyeriyle gündemde olan Merve Boluğur, uzun süre sonra aşk haberleriyle magazin sayfalarına konu oldu. Merve Boluğur ve bir dönem şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Hakan Sabancı önceki gece Bodrum’da aynı mekanda eğlendi.

Yan yana localarda eğlenen ikili, iddiaya göre gece boyunca birbirlerini göz hapsine aldı. O gece mekanda bulunanlar, iki isim arasında başlayacak bir aşkın sürpriz olmayacağını söylüyor.

ÖNCE İŞİM DEMİŞTİ

Murat Dalkılıç'la olan evliliği Eylül 2017'de biten Merve Boluğur hızla kilo vermesi ve sağlıksız bir görünüme kavuşmasıyla hayranlarını çok korkutmuştu. Kendisine ait ruj markasıyla iş hayatına atılan genç oyuncu, yeni bir aşk yaşayıp yaşamayacağı sorulduğunda 'Önce işim' demişti. 

YORUMLAR
  Dünyanın en güzel doğal havuzları
Dünyanın en güzel doğal havuzları