A24.com.tr » magazin » Mert Fırat ile İdil Fırat evleniyor - İdil Fırat kimdir kaç yaşında nerelidir?

Mert Fırat ile İdil Fırat evleniyor - İdil Fırat kimdir kaç yaşında nerelidir?

Mert Fırat ile İdil Fırat evleniyor - İdil Fırat kimdir kaç yaşında nerelidir?

İki ay önce birlikte olmaya başlayan oyuncu Mert Fırat ile sosyetenin tanınmış isimlerinden İdil Fırat evlilik kararı aldı. Yaz sonu nikah masasına oturmayı planlayan ikili düğün salonu bakıyor.

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler isimli diziyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Mert Fırat, bir süredir birlikte olduğu İdil Fırat'la dünya evine girmeye hazırlanıyor. 2 ay önce birlikte olmaya başlayan genç çift ağustos ayında nikah masasına oturmayı planlıyor.

Oyuncu Hande Doğandemir'le ayrıldıktan sonra sosyetik güzel İdil Fırat'la aşk yaşamaya başlayan Mert Fırat, sosyetik güzel İdil Fırat'la evlilik kararı aldığı öğrenildi.İki aydır beraber olan ikilinin, düğün yeri baktığı iddia edildi. Çift, ağustos ayının ikinci haftasında nikâh masasına oturmayı planlarken, bu mutlu haberi, sadece yakın çevresindekilere söyledi.

SET BAŞLAMADAN EVLENECEK

Eylül ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat'ın, sete başlamadan önce düğünün yapılmasını istediği öğrenildi.

AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI

Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk'le ilişki yaşayan İdil Fırat'a evlilikle ilgili ailesinden çıkmayan onay, yeni sevgilisi Mert Fırat için çıkmıştı. Sosyetik güzel, geçen hafta oyuncuyu kardeşi Can ve dedesiyle de tanıştırmıştı. 

İDİL FIRAT KİMDİR?

Fenerbahçe spor kulübünün asbaşkanlarından Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. 4 yıl Amerika'da George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı. 2015 yılından bu güne dek özel bir firmanın kurucu ortaklarından birisi olan genç güzel İdil Fırat, 2010 yılında yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ i, 2015'de ise Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. Annesini ve kardeşi Can Fırat'la tanıştırdığı Engin Öztürk ile dünya evine girmesi muhtemel görünen İdil Fırat, beklentileri boşa çıkararak sürpriz bir şekilde bu ilişkiyi noktaladı.

 

SOY İSİMLERİ AYNI

Bu arada her ikisinin soyadının aynı olması ayrı bir nokta. Mert Fırat bir yıldır oyuncu Hande Doğandemir ile aşk yaşıyordu.. Adı bir zamanlar Star TV'deki 'Ufak Tefek Cinayetler 'de rol alan Gökçe Bahadır ile aşk dedikodusu ile anıldı. Bu yüzden kısa bir ayrılık yaşadılar.

.

YORUMLAR
  Bir zamanlar İstanbul (Eski İstanbul fotoğrafları)
Bir zamanlar İstanbul (Eski İstanbul fotoğrafları)