A24.com.tr » politika » Meral Akşener'den Erdoğan'a: İftiralarına papuç bırakmam

Meral Akşener'den Erdoğan'a: İftiralarına papuç bırakmam

Meral Akşener'den Erdoğan'a: İftiralarına papuç bırakmam

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mersin mitinginde vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın kulağının çekilmemesi durumunda zam yağmuru başlayacağını söyleyen Akşener, "İftiralara papuç bırakmam" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Mersin mitinginde konuşuyor.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"Buradan 7 milyonu bulan işsiz kardeşlerime sesleniyorum. Gözünde(Erdoğan'ın) siz de teröristsiniz. Sİzin dertlerinizi konuşmamamız için bize saldırıyor. Bu günlerde hedefi benim.

Türkiye'nin her yerinden buraya gelen kardeşlerim var. Niçin geldiler? Mersin yükselen bir şehirdi. Hangi hükümet olursa Mersin'e yatırım yaparlardı. Bugün gelen kardeşlerimin çocukları işsiz. Çiftçiye gelince 6- 6.5 TL'den mazot kullanıyorsunuz, arkadaşlarının gemicikleri sıfır vergiden mazot kullanıyor. ÖTV'yi kaldırın diyoruz. Kulakları sağır dilleri lal olmuş. Üretmeyen, ürettiği ürünü satamayan bir çiftçi Türkiye açısından yaradır. Bunlar bu işi bilerek yapıyor, biliyoruz.

14 yıllık Sırbistan'dan et ithal edeceksin, Boşnak kardeşlerini unutacaksın, Sırplarla iş yapacaksın. Mübarek olsun. Saman ithal edeceksin, ondan sonra hayvan yetiştiricisinin ucuz et satmasını isteyeceksin

İşsizliği bilerek yapıyorlar. Çaresiz olmanızı istiyorlar.

"Bakın bugünün kankaları 2015'te neymiş. Ben PKK'lıymışım.Hadi oradan. Ey Erdoğan ben senin iftiralarına papuç bırakmam."

YORUMLAR
  Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!
Survivor'a katılsalar reytingleri zirve yaptıracak 30 ünlü isim!