A24.com.tr » magazin » Melike Taner kimdir, kaç yaşında, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi mi?

Melike Taner kimdir, kaç yaşında, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi mi?

Melike Taner kimdir, kaç yaşında, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi mi?

Melike Taner kimdir? Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra adı Itır Esen'le aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı'nın aslında Melike Taner'le aşka yelken açtığı gündeme geldi.

 Melike Taner kimdir? Acun Ilıcalı'nın adı yeni isimlerle aşk dedikodularına karışırken gündemdeki yeni isim ise Melike Taner oldu. Melike Taner kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı? İşte haberin detayları...

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Kasım ayında sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı. Boşanmanın üzerinden 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Acun Ilıcalı'nın aşk hayatı, magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri oldu. 2017 güzeli Itır Esen'le aşk yaşadığı konuşulan Ilcalı'nın Melike Taner'le olduğu iddia edildi.

2015 GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDI

İlk olarak Miss Turkey 2017 yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ancak, 15 Temmuz şehitleri hakkında attığı bir tweet yüzünden tacı elinden alınan Itır Esen ile adı anılan Ilıcalı, şimdiler de ise 2015 güzellik yarışmasına katılan Melike Taner ile anılıyor.

İDDİALARI DOĞRULAR NİTELİKTE PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabından Dominik'te olduğu anlaşılan Melike Taner, iddiaları doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

PROFİL FOTOĞRAFI DÜŞÜNDÜRDÜ

Instagram hesabında profil resmi olarak Acun Ilıcalı'nın jetine binerken fotoğraflanmış olan Melike Taner, Dominik'ten de bolca fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler