A24.com.tr » medya » Melih Gökçek kafayı fenomen diziye taktı

Melih Gökçek kafayı fenomen diziye taktı

Melih Gökçek kafayı fenomen diziye taktı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in fenomen dizi La Casa de Papel'le ilgil iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Dünya çapında büyük ses getiren Netflix yapımı La Casa de Palel, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Bir grup soyguncunun İspanyol Kraliyet Darphanesi'ni ele geçirme hikayesini konu edinen diziyle ilgili en çarpıcı çıkış Melih Gökçek'ten geldi.

Melih Gökçek, La Casa de Papel dizisinin ikinci sezon fragmanında Türkiye'deki Gezi eylemlerinin yeniden canlandırılmak istendiğini öne sürerek yeni bir tartışmanın kapılarını araladı.

Gökçek, dizi için basılan tişörtlere değinerek, "Gençleri bir yerlere yönlendirmek masum bir hareket mi, kesinlikle devlet yetkileri konuyu araştırmalı"diye yazdı.

Gökçek dizinin Türkiye'de yayınlanmadığını iddia ederek karakterler için basılan tişörtlere tepki gösterdi. Gökçek, bu sefer de bir alışveriş sitesinde dizi için basılan tişörtlerin masum olmadığını savundu. La Casa De Papel'in Türkiye'de yayınlanmadığını söyleyen Gökçek'e göre basılan 60 tişört, gençliği 'bir yerlere yönlendirmek istiyor.'

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, İspanyol Netflix dizisi La Casa De Papel için Netflix Türkiye tarafından çekilen tanıtım videosunda bazı mesajlar olduğunu iddia etmişti. 

YORUMLAR
  Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?