A24.com.tr » dizi haber » Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bitiyor mu? Final tarihi ne zaman?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bitiyor mu? Final tarihi ne zaman?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bitiyor mu? Final tarihi ne zaman?

Kanal D'nin dev yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi beklentilerin altında kaldı. İlk 5 bölümüyle beklentilerin altında kalan dizinin "tutmadı" denilerek final yapacağı iddia edildi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve kurgusuyla uzun son dönemin en güçlü yapımları arasında gösteriliyordu. İlk 5 bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi, reytinglerde istenilen seviyeye bir türlü yaklaşamadı.

Salı akşamları Kanal D'de yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için yapılan masraf, alınan reytinglere yetmeyince yapımcının diziyi bitireceği iddia edildi. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bitiyor mu? Final tarihi ne zaman?

Senaristi, pek çok oyuncusu ve hatta yönetmeni değişen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisini ağırlayan ilk bölümden beri reyting oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Baş rollerini Çetin Tekindor ve Kenan İmizalıoğlu gibi usta oyuncuların üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yaşadıkları hüsranın ardından çok kısa bir süre içerisinde yükselişe geçmeyi beklerken, giderek izlenme oranlarında düşüş yaşanmaya başlandı.

2018 yılına damga vurması beklenen ve yurt dışı satışlarının da hayal kırıklığıyla sonuçlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6. bölümde ekranlara veda edeceği iddiası ortaya atıldı. Ancak dizinin yapımcısı tarafından final yapacağına yönelik henüz resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi. İlerleyen günlerde güçlü hikayesi ve profesyonel oyuncu kadrosuyla izleyici kitlesiyle buluşan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapıp yapmayacağı konusu kesinlik kazanacak.


 

YORUMLAR
  Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...
Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...