A24.com.tr » dizi haber » Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. bölüm fragmanı - Şehzade Orhan'ı kim serbest bıraktı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. bölüm fragmanı - Şehzade Orhan'ı kim serbest bıraktı?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi 5. bölüm fragmanı - Şehzade Orhan'ı kim serbest bıraktı?

Sezonun en iddialı yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi Salı akşamı Kanal D'de yayınlanacak. Bu hafta 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizinin yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Fatih Sultan Mehmed'i canlandırdığı dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, yoluna devam ediyor. 5.bölüm yarın akşam saat 20.00'dan itibaren Kanal D'de.

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde, Fatih'in tahtını tehdit eden Şehzade Orhan'ın serbest bırılması Sultan Mehmed'i şok eder.

Öte yandan Orhan'ı serbest bırakan kişinin Akşemsettin olduğunu öğrenen Mehmed oldukça öfkelenecek. Melike'nin tavırlarını da çocukluk olarak değerlendiren sultan, Mehmed Bir Cihan Fatihi yeni bölümde sinirlerine engel olmaya çalışacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde sarayın tamamını derinden etkileyen gelişmeler yaşanmıştı . Öte yandan tahta geçmesinin ardından Konstantiniyye ile ilgili düşüncelerini saklamayan Mehmed bu kez fetihin gerçekleşeceğinin altını çizmişti. İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi 5. bölüm fragmanı ve bu hafta yaşanacaklar...

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mehmed, kapıları kapatılan Konstantiniyye’de kalıyor; orayı fethedebilmek için gizli planlarını devreye sokuyor! Çandarlı Halil Paşa, Mehmed’in planlarını öğrenmek isterken, Teodora’nın şaşırtan kimliği olayların seyrini değiştiriyor 

YORUMLAR
  İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)
İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)