A24.com.tr » sağlık » Meflokin koronavirüse iyi gelecek mi?

Meflokin koronavirüse iyi gelecek mi?

Meflokin koronavirüse iyi gelecek mi?

Rusya tarafındna yapılan açıklamada Meflokin 'in geliştirildiği ve bu ilacın koronavirüse karşı kullanılacağına yer verildi. Peki Meflokin nedir? Meflokin koronaya iyi gelecek mi?

Meflokin coronaya çare olacak mı?

Rusya tarafından yapılan son dakika açıklamasında Meflokin adlı ilacın coronaya karşı antimalaryal ilaç olan Meflokin ilacının geliştirildiğine yer verildi.

Halihazırda sıtmaya karşı kullanılan meflokin ilacının coronaya çare olup olmayacağı ise merak konusu .

Rusya 'dan yapılan açıklamada, "Araştırma ve Üretim Merkezi "Farmzashchita" Rusya FMBA, Çin ve Fransız deneyimlerini dikkate alarak, antimalaryal ilaç meflokin dayalı koronavirüs enfeksiyonu için bir tedavi rejimi geliştirdi. "  denildi. 

Meflokin Nedir?

Meflokin , İngilizceden çevrilmiştir - Lariam markası altında satılan meflokin, sıtmayı önlemek veya tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Önleme için kullanıldığında, tipik olarak potansiyel maruziyetten önce başlar ve potansiyel maruziyetten sonra birkaç hafta devam eder.

Meflokin sıtma ilacı, kimyasal yapısı. Atomlar, geleneksel renk kodlaması ile küreler olarak temsil edilir: hidrojen (beyaz), karbon (gri), azot (mavi), oksijen (kırmızı), flor (yeşil).

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler