A24.com.tr » medya » Medyada en çok konuşulan STK başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu oldu
Medyada en çok konuşulan STK başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu oldu
02.04.2018
Saat: 18:58
Saat: 18:58

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak yaptığı medya araştırmasının 19-26 Mart 2018 tarihleri arasında haberlerde en fazla yer alan STK başkanlarının kimler olduklarını belirledi.
MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmalara göre medyada en çok konusuşan STK başkanıları belli oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ’in Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, haberlere en çok konu olan STK başkanları arasında ilk sırada yer aldı. Hisarcıklıoğlu, toplamda 392 habere konu oldu.
Haberlerde en fazla adı geçen ikinci isim TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. Palandöken'in adı haberlerde toplamda 311 kere geçti.
Medya Takip Merkezi'nin belirlediği medyada en çok konuşulan 5 STK başkanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
YORUMLAR
Çok Okunanlar
Günün öne çıkan şirket haberleri