A24.com.tr » medya » Medyada en çok konuşulan STK başkanı Bendevi Palandöken oldu

Medyada en çok konuşulan STK başkanı Bendevi Palandöken oldu

Medyada en çok konuşulan STK başkanı Bendevi Palandöken oldu

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak yaptığı medya araştırmasında 9-15 Nisan tarihlerinde haberlerde en fazla yer alan STK başkanlarının kimler olduğunu belirledi.

MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmalara göre medyada en çok konusuşan STK başkanıları belli oldu.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, haberlere en çok konu olan STK başkanları arasında ilk sırada yer aldı. Palandöken, toplamda 332 habere konu oldu.

Haberlerde en fazla adı geçen ikinci  isim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu oldu. Hisarcıklıoğlu 'nun adı haberlerde toplamda 243 kere geçti. 

Medya Takip Merkezi'nin belirlediği medyada en çok konuşulan 5 STK başkanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler
Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler