A24.com.tr » magazin » Masterchef Murat papağana yaptığı eziyetle kan dondurdu

Masterchef Murat papağana yaptığı eziyetle kan dondurdu

Masterchef Murat papağana yaptığı eziyetle kan dondurdu

MasterChef programındaki performansıyla adını duyuran Murat Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı kan donduran papağan videosuyla büyük tepki çekti.

 TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında adını duyaran Murat Özdemir, papağanına eziyet ettiği anlarla büyük tepki çekti.

"YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUM"

Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Murat Özdemir'in papağanına yaptıkları sosyal medyada olay oldu. Murat'ın videosunda papağanına eziyet ettiği ve küfür ettiği gözüküyor. Papağanının acı içerisinde bağırışları ise hayvan sevenlerin yüreklerini dağladı. Bir sosyal medya kullanıcısı MasterChef Murat'ın videosuna yorum yaparak, "Ya bu adam ne yapıyor Allah kahretsin hayvana eziyet ediyorsun." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Yetkilileri göreve davet ediyorum bu nasıl bir işkencedir. Hayvanı öldürecek neredeyse." yorumunu yaptı

İLGİLİ HABER Masterchef Murat Özdemir kimdir, hasta mı, hayvana eziyet eden Murat ceza aldı mı? Masterchef Murat Özdemir kimdir, hasta mı, hayvana eziyet eden Murat ceza aldı mı?

MASTECHEF MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu, Mengen'de dünyaya geldi. 3 ablası olan Murat Özdemir, aşçı bir aileden gelmektedir. 13 yaşında Kalyon Otel'de çalışmaya başlayan Özdemir, sonrasında Swissotel'de çalıştı.

 

YORUMLAR
  9.05'te hayat durdu
9.05'te hayat durdu