A24.com.tr » medya » Maro'nun iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Maro'nun iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Maro'nun iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Bilişim teknolojileri danışmanlık şirketi Maro, tüm iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Dijitalleşmenin bir ürün değil, bir kültür olduğuna inanan ve birlikte çalıştığı kurumların dijital dönüşüm stratejilerine yön veren danışmanlık şirketi Maro, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.
 
Proje yönetimi ve insan odaklı dijital strateji geliştirme alanındaki yüzde 100 başarı deneyimi ve uzmanlığıyla Maro, şirketlere güvenilir, sürdürülebilir ve nitelikli bir dijital kültür oluşturmalarında destek oluyor.
 
Müşteri yolculuğunu optimize eden ve farklı sektörlere hitap eden stratejiler geliştiren Maro, güçlü danışman kadrosuyla müşteri ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler sunuyor ve müşteri deneyimini zenginleştiriyor.
 
İş birliği ve ortaklıklar yoluyla büyümeyi hedefleyen Maro, müşteri ve çalışan memnuniyetini ön planda tutarak, sektörün önde gelen firmalarıyla iş birlikleri kuruyor; bu sayede hizmet kalitesini artırıyor. Güçlü iş birlikleri ve müşteriye odaklanma stratejisiyle müşterilerinin dijital dönüşüm süreçlerinde kritik bir rol oynuyor.
 
Maro, tüm bilişim teknoloji dallarında deneyimli, finans ve bankacılık teknolojilerinde uzman 120 kişiden oluşan ekibiyle müşterine, bankacılık teknolojileri, BT yönetişim, strateji oluşturma ve uygulama, iş analizi, sistem mimarisi ve yazılım geliştirme alanlarında hizmetler sunuyor.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!
Ünlü isimlerde SELFIE çeker! Selfie çektirmek için estetik yapan ünlü isimler!