A24.com.tr » yaşam » Manuş Baba'nın şarkısını çaldığı Atilla Yılmaz kimdir, aslen nereli?

Manuş Baba'nın şarkısını çaldığı Atilla Yılmaz kimdir, aslen nereli?

Manuş Baba'nın şarkısını çaldığı Atilla Yılmaz kimdir, aslen nereli?

Manuş Baba'nın YouTube'da dinlenme rekoru kıran şarkısı Eteği Belinde'nin Atilla Yılmaz'ın Senden Gayri isimli şarkısından çalıntı olduğu ortaya çıktı. Peki Atilla Yılmaz kimdir, nereli?

Son dönemin en popüler isimlerinden Manuş Baba'nın Eteği Belinde isimli şarkısının Atilla Yılmaz'ın Senden Gayri isimli parçasından çalıntı olduğu iddiası gündeme düştü.

ATİLLA YILMAZ KİMDİR?

Atilla Yılmaz aslen Trabzonlu olup İstanbul'da doğup büyümüştür. Kendisi albümlerinden de anlaşılacağı gibi milliyetçi, vatansever ve idealist bir Türk gencidir. Çok küçük yaşlardan itibaren Ülkü Ocakları'nın birçok kademesinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Bağcılar Ülkü Ocakları Başkanlığı, Genel Merkez Kültür ve Sanat Masası Başkanlığı, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı gerçekleştirdiği görevler arasında yer almaktadır.Müzik ile tanışması da yine çok küçük yaşlarda olmuştur. Özellikle bağlama sazına olan tutkusu okul çağlarında gece yarılarına kadar uykusuz kalmasına rağmen, öğrenme başarısı ve çalabilme hazzı ile sonuçlanmıştır. Atilla Yılmaz yaşıtlarından farklı olarak daha 15'li yaşlarında bağlaması ile Türkiye’nin dört bir yanını karış karış gezerek etkinliklere katılmaktaydı. Daha sonra sazında ustalaşan Yılmaz yapmış olduğu beste ve söz yazarlığı ilede başarılarına yenilerini ekledi. Kaynak: Atilla Yılmaz Kimdir | Vaktidir Şarkısı'nı Manuş Baba Çaldı mı  

YORUMLAR
  İstanbul'da en çok nereli yaşıyor?
İstanbul'da en çok nereli yaşıyor?