A24.com.tr » dizi haber » Maniac 2. sezon ne zaman başlayacak - Maniac dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Maniac 2. sezon ne zaman başlayacak - Maniac dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Maniac 2. sezon ne zaman başlayacak - Maniac dizisi 2. sezon yayınlanacak mı?

Netflix ekranlarında yayınlanan ve çerezlik niteliğinde izlenebiliecek dizilerden biri olan Maniac beğenilen ilk sezonun ardından yeni sezonun ne zaman başlacayağı merak konusu.

 Maniac dizisinin yeni bölümleri yayınlanacak mı izleyenler tarafından merak ediliyor.

Emma Stone ve Jonah Hill’li bilim kurgu dizisi Maniac, Netflix’te izleyici karşısına çıkarken dizinin yönetmeni Cary Fukunaga, ikinci sezonla ilgili konuştu.

Maniac’ın tüm bölümlerinde imzası bulunan Cary Fukunaga, dizinin ikinci sezon ihtimalini değerlendirdi. Business Insider’a konuşan yönetmen, dizinin ikinci sezon onayını alması durumunda çok sevineceğini söylerken eğer bu gerçekleşirse yönetmen koltuğuna geçmeyeceğini belirtti. Fukunaga “bir işi bitirip diğerine geçmeyi seviyorum. Bir sezon daha devam ederse çok sevinirim ancak bildiğim kadarıyla mini dizi olarak tasarlandı. Eğer devam etmek istenirse bence Patrick Somerville bunu kabul edecektir. Ancak bu bensiz olacak.”

10 bölümden oluşan ve Norveç yapımı diziden uyarlanan Maniac, yolları bir ilaç deneyi esnasında kesişen iki karakterin öyküsünü işliyor.

True Detective’in ilk sezonunda yönetmen koltuğuna geçen Cary Fukunaga, ilk sezonun ardından diziden ayrılmış; Netflix’te yayınlanan Beasts of No Nation’a imzasını atmıştı. Fukunaga son günlerde ise Bond 25’ın yönetmen koltuğuna geldiği için gündemde.

YORUMLAR
  63 yıldır sadece kum yiyor
63 yıldır sadece kum yiyor