A24.com.tr » yaşam » Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Pazarda mandalina satarken söylediği şarkılarla sosyal medyanın gündemine oturan daha sonra Beyaz Show'a katılan Veysel, 'Vay delikanlı gönlüm' parçasına da klip çekti.

 Pazarda mandalina satarken söylediği şarkılarla bir anda gündeme oturan Mandalinacı Veysel konuşulmaya devam ediyor.

Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir sorusu Beyaz Show’a katılmasının ardından araştırılıyor. Mandalinacı Veysel kimdir kaç yaşında? Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Mutlu, Pazar tezgahında söylediği şarkılar ile ünlenmişti. Bursa'da yaklaşık 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede tanınmıştı. Mandalinacı Veysel Mutlu, Beyaz Show'da canlı yayına çıktı. Daha önce bu videoları ile Beyaz Show’a katılan Mutlu bu sefer çıkardığı şarkı ile katılacak. Kendisini ünlü yapan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını söyleyince stüdyoda adeta yer yerinden oynadı. Müşterilere türkü söyleyerek mandalina satan Mutlu'nun videoları 2 milyonun üzerinde izlendi. Mandalinacı Veysel ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde sizlerle.
x
Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir sorusu araştırılıyor. Veysel Mutlu kaç yaşında nereli? Sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Pamela Spence, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mandalinacı Veysel Mutlu konuk oluyor. Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Mutlu, Pazar tezgahında söylediği şarkılar ile ünlenmişti. Bursa'da yaklaşık 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda tezgahının başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada kısa sürede tanınmıştı. Mandalinacı Veysel Mutlu, Beyaz Show'da canlı yayına çıktı. Daha önce bu videoları ile Beyaz Show’a katılan Mutlu bu sefer çıkardığı şarkı ile katılacak. Kendisini ünlü yapan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını söyleyince stüdyoda adeta yer yerinden oynadı. Müşterilere türkü söyleyerek mandalina satan Mutlu'nun videoları 2 milyonun üzerinde izlendi. Mandalinacı Veysel ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde sizlerle. 6 kardeşin en küçüğü olan Veysel Mutlu, en büyük hayalinin Murat Boz ile düet yapmak olduğunu söyledi.

Mutlu, şöyle dedi: ''6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım. Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor.” diyor.

MANDALİNACI VEYSEL MUTLU KİMDİR?

Mutlu 10 yıldır pazarcılık yaptığını belirterek, "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi.

6 kardeşin en küçüğü olan Veysel Mutlu, en büyük hayalinin Murat Boz ile düet yapmak olduğunu söyledi. Mutlu, şöyle dedi: ''6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım. Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor. 2 haftlalık sürede videolarım yükselişe çıktı. Bütün sevenlerim ve arkamda duranlar sağ olsun. Takipçi sayım 135 bini aştı. Videolarım 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, pazarda benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar. Aldığım tepkiler çok güzel. Pazada 6 yıldır şarkı söylüyorum ama videolarımın böyle ilgi göreceği aklıma gelmedi. Yarışmacı olmasam bile konuk olarak o sahnede şarkı söylemek istiyorum. Murat Boz ile Gökhan Özoğuz ile Acun ağabey ve Hadise abla ile tanışmak görüşmek istiyorum. En büyük hayalim Murat Boz ağabeyim ile o sahneyi paylaşmak. Benim için en büyük mutluluk Murat Boz ile o sahnede şarkı söylemek olur.''

YORUMLAR
  Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi hakkında açıklamalarda bulundu
Şahan Gökbakar Recep İvedik serisi hakkında açıklamalarda bulundu