A24.com.tr » ajanda » Malatya yarın okullar tatil mi | Malatya Valiliği son dakika tatil açıklaması

Malatya yarın okullar tatil mi | Malatya Valiliği son dakika tatil açıklaması

Malatya yarın okullar tatil mi | Malatya Valiliği son dakika tatil açıklaması

Kar yağışının etkili olduğu Malatya'da 6 Aralık Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Peki Malatya'da yarın okullar tatil mi? İşte Malatya Valiliği son dakika duyuruları...

Malatya'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merakla aranıyor. Kentte etkili olan kar yağışı hayatı zorlaştırıyor. Kar nedeniyle ulaşımda da sıkıntı yaşanıyor. Peki Malatya'da yarın okullar tatil mi? Malatya Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte son durum...

6 ARALIK CUMA MALATYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya Valiliğinden şu ana kadar tatille ilgili bir açıklama yapılmadı. Son dakika gelişmeleri aşağıdaki sayfadan takip edebilirsiniz..

MALATYA VALİLİĞİ SON DUYURULAR (TIKLAYINIZ)

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzeyi, Sakarya, Düzce, Ordu, Adana, Osmaniye, K. Maraş ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu (Ardahan hariç) ile Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu ile Adana’nın doğusu, K. Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, K. Maraş'ın kuzey ilçeleri, Malatya ve Elazığ’ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Hava sıcaklıkları güney, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Güneydoğu Anadolu ile Adana’nın doğusu, K. Maraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma sel su baskını vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların; K. Maraş'ın kuzey ilçeleri, Malatya ve Elazığ’ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır.

YORUMLAR
  Gelecekten geldiğini iddia eden adam kafaları karıştırdı
Gelecekten geldiğini iddia eden adam kafaları karıştırdı