A24.com.tr » yaşam » Londra'da yangın dehşeti: 27 katlı bina alev alev

Londra'da yangın dehşeti: 27 katlı bina alev alev

Londra'da yangın dehşeti: 27 katlı bina alev alev

Londra'da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alan 27 katlı bina, kentti dehşete düşürdü. Saatlerdir yanan binada bulunan Londralılar, canlarını kurtarmak için binadan atlamak zorunda kaldı.

Son 3 ayda art arda terörün vurduğu İngiltere, bu kez de Londra'daki yangınla gündeme geldi. Başkent Londra'da bulunan 27 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, içinde çok sayıda İngiliz'in bulunduğu devasa yapıyı alev topuna dönüştürdü. Yangın esnasında binada mahsur kalan İngilizler'den bazıları kendi imkanlarıyla canlarını kurtarmaya çalışırken, bazılarının da binadan aşağıya atladıkları görüldü.

Londra'nın batısında bulunan Latimer Road semtindeki 27 katlı apartmanda dün gece yerel saatle 01.15 itibariyle çıktığı öğrenilen yangın binayı olduğu gibi sardı. 27 katlı binanın 2'inci katında başladığı öğrenilen yangın için Londra itfaiyesi seferber olurken, binanın çökme tehlikesi yaşadığı ifade edildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede binanın tümünü saran alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

CAN KAYBINA İLİŞKİN BİR AÇIKLAMA YOK

Apartmanda yaşayanların tahliye edildiği belirtiliyor ancak can kaybı ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. İçeride mahsur kalan olup olmadığı da henüz bilinmiyor.

Binanın çökme tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 

YORUMLAR
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu