A24.com.tr » yaşam » Leylek bataklığa saplandı

Leylek bataklığa saplandı

Leylek bataklığa saplandı

Kocaeli’nde sanayi tesisindeki su kanalında oluşan bataklığa saplanan leylek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Temizlenen leylek, bakıma alındı.

Su kanalındaki bataklığa saplanan leyleği görenler, itfaiyeye haber verdi. Hemen olay yerine gelen itfaiye erleri, leyleği file kepçe ile bulunduğu yerden aldı. Ardından da yıkadı. İtfaiye erlerinin haber vermesi üzerine gelen zabıta ekibi de leyleği alıp, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Veterinerler tarafından sağlık kontrolleri yapılan leylek, çamurdan arındırıldı. Leylek, bir süre kontrol altında tutulacak. 

 

YORUMLAR
  Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.
Yılın düğününde detaylar ortaya çıkıyor... Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın nikah şahitleri ve davetiyeleri ortaya çıktı.