A24.com.tr » yaşam » Leyla Aydemir bulundu mu son durum nedir?

Leyla Aydemir bulundu mu son durum nedir?

Leyla Aydemir bulundu mu son durum nedir?

Bayramın birinci günü kaybolan 4 Leyla Aydemir'i arama çalışmaları devam ediyor. Küçük kızı bulmak için oluşturulan özel ekip çalışmalarını sürdürken, Leyla için özel ihbar hattı oluşturuldu.

Türkiye 6 gündür kayıp Leyla Aydemir için dua ediyor. Ağrı'da bayram ziyareti için geldiği dedesinin evinin önünden kaçırılan küçük çocuk için tüm imkanlar seferber edildi. Gece gündüz aranan Leyla için henüz sonuç alınamazken, dede Zeki Aydemir Leyla'nın yerini bulana 300 bin TL para ödülü vereceğini açıkladı.

Acılı baba Nihat Aydemir, kızının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep etmişti. 2009'da Kayseri'de 3 çocuğun kaybolmasıyla ilgili olayı araştıran ekibin, Leyla'yı da aramasını istemişti. O ekip şimdi Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde; jandarma, AFAD ve güvenik korucularının yürüttüğü arama çalışmalarına destek veriyor.

İHBARLAR TEK NOKTADA TOPLANACAK

Leyla hakkında emniyet güçlerine çok sayıda ihbar yapılmıştı. Küçük kızın, Mardin, Sivas ve Silivri'de görüldüğü iddialarının da asılsız olduğunu saptandı. Köy ve çevresinde çocuklara camları kırık beyaz minibüsle şeker dağıtıldığı iddiası da asılsız çıktı. İhbarların zaman kaybına yol açmasını önlemek amacıyla vatandaşların daha duyarlı olması istendi.

Küçük Leyla'nın bulunması amacıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı Valiliği koordinesinde alanında uzman 11 kişilik özel ekip oluşturuldu. Leyla için kurulan kriz masasında görevli ekip, ihbarları tek noktada toplamak için bir adım attı. Leyla için "0505 022 74 27" numaralı ihbar hattını oluşturdu.

Son olarak ekipler, köyün yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan sazlık ve bataklık arazide sabah saatleri itibariyle arama çalışmalarını yeniden başlattı. Ancak herhangi bir ize rastlanmadı. Ekipler, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ediyor.  

YORUMLAR
  30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)
30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)