A24.com.tr » dizi haber » La Casa de Papel karakterleri kim? | Şehir isimleri | La Casa de Papel İstanbul

La Casa de Papel karakterleri kim? | Şehir isimleri | La Casa de Papel İstanbul

La Casa de Papel karakterleri kim? | Şehir isimleri | La Casa de Papel İstanbul

Bugün 3. sezonu yayına çıkan Netflix'in dünyayı kasıp kavuran dizisi La Casa de Papel'e hangi yeni şehirlerin katıldığı merak konusu. Bu haberimizde merak edilenlere yanıt bulacaksınız.

 Netflix'in severek takip edilen ve dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi La Casa de Papel'in 3. sezonu 19 Temmuz yani bugün yaynına girdi. İzleyenlerin aklındaki sorulardan biri ise yeni katılan karakterler ve bu karakterlerin arasında İstanbul'un olup olmadığı. İşte sorularınızın cevabı bu haberde...

Netflix platformunun en çok öne çıkan yapımı ilk 2 sezonu sonrasında maceraya devam ediyor. 2 sezonuyla hayran kitlesini büyüten İspanya yapımı dizi suç ve aksiyon türündeki büyük ilgi görüyor. Dizi önce yerel bir televizyonda kısa bir süre sonra Netflix platformuna geçiş yaptı. İlk sezonu 2017’de gösterilen dizinin yaratıcılığını Álex Pina üstleniyor. Dizinin genel konusu ise şöyle: “Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitlemesini ve buradan çıkışını” konu ediniyor.

La Casa de Papel 3. sezonda katılan yeni karakterler

Yeni sezonda diziye 4 adet karakterin eklendiği ortaya çıktı. Bunlardan biri Itziar Ituno’nun canlandırdığı karakterin şehir ismi ise Portekiz’in başkenti Lizbon olmuş olacak. Diziye yeni eklenecek olan Rodrigo de la Serna, Palermo; Luka Peros, Marsilya ve Hovik Keuchkerian ise Bogota ismiyle katılacaklar. Bu sezonun 8 bölümden oluşacak.

Dizinin 3. sezonu ilk 2 sezonda gerçekleşen büyük soygunun ardından yaşananlara odaklanacak. İlk 2 sezonu ardından bitecek dizi çok beğenilmesinin ardından platform yeni bir sezona daha karar verdi. Yaz aylarında yayınlanacak bu bölümde soygun sonrası herkesin dağılması ve çıktıkları tatilden dönmelerinin sonrası anlatılacak. Rio yakalanırken ekip onu kurtarmak için geri dönecek. Dizinin ilk iki sezonunun kadrosunda ise Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores ve Miguel Herrán gibi oyunculara 4 yeni karakter eklendi. Bir sonraki sezonda ise diziye yeni karakterlerin katılacağı ve bunlardan birinin İstanbul değil Ankara olması bekleniyor. Dizinin 4. sezonunun yakın zamanda onaylanması bekleniyor. Ayrıca La Casa de Papel 4. sezonunun 2020 yılında yayınlanması söz konusu.
 

YORUMLAR
  Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?
Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?