A24.com.tr » magazin » La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle Netflix Son bölüm HD dizi sitesi

La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle Netflix Son bölüm HD dizi sitesi

La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle Netflix Son bölüm HD dizi sitesi

La Casa De Papel 3. Sezon 1 bölüm izle mek isteyenler büyük bir heyecanla bekliyor. Profesör yeni soygunda akılalmaz bir plan tasarlıyor. Tokyo yeni sezonda farklı bir şekilde karşımızda olacak

Yayınlandığı ilk sezondan bu yana sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel dizisi yeni bölümleriyle yeniden herkesin dilinde ve hafızalarında yer edinecek. La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak soruları akıllarda dolaşırken o gün geldi çattı. La Casa De Papel yeni bölüm izle yenler gözlerini ekranda ayıramadılar. İlk sezonda Profesör ve ekibi dahiyane bir plan hazırlayarak İspanya'da bir darphaneyi soymayı başarmışlardı. Emniyet sorumlusu Raquel bu soyguna engel olamamış ve hatta La Casa De Papel 2. sezon izle yenler Raquel'in soyguncu tayfasının tarafına geçmesine bir hayli sevindi. La Casa De Papel 3 sezon fragmanının yayınlanmasının ardından 'La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak' soruları da sorulmaya başlandı.

PROFESÖR VE AŞKI SOYGUNDA EL ELE

La Casa De Papel 1. sezon izle yenler Profesör ve Raquel arasındaki yakınlaşmanın nasıl sonlanacağını merak ederken 2. sezon finalinde bu soru işareti yerini şaşkınlığa bıraktı. La Casa De Papel 3. Sezonunda Profesör ve Raquel arasında yaşanacaklar merak ediliyor. Raquel yeni sezonda soygunun bir parçası olacak mı, nasıl bir görev üstlenecek göreceğiz. 

LA CASA DE PAPEL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TOKYO YİNE HIRÇIN VE SEVİMLİ

La Casa De Papel 1. ve 2. sezonunda tartışmasız en çok beğenilen ve sevilen karakterlerin başında Tokyo geliyor. Fırtınalı aşk hayatı ve çıkardığı sorunlar onu bu denli ilgi çekici bir hale getirse de aslında ekibi için en fazla mücadele gösteren isimlerden biri oldu. Tokyo'nun yeni bölümlerde nasıl bir karakter ortaya koyacağı merak edilirken La Casa De Papel hayranları Tokyo'yu bekliyor.

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON

La Casa De Papel 3. sezon izle yenler heyecan fırtınasına şimdiden kapıldı. Profesörün akla hayale gelmeyen planıyla darphaneyi soyan ekibin yeni sezonda nasıl bir macera bekliyor. La Casa De Papel yeni bölümlerinde yeni karakterler yer alacak mı sorusu en çok merak edilenler arasında. Bu konuyla alakalı bir açıklama yapıldı. Yeni sezonda diziye yeni karakterler katılacak ancak bunların arasında 'İstanbul' yer alacak mı belli değil. 

La Casa De Papel Oyuncuları
Úrsula Corberó – Tokyo
Itziar Ituño – Raquel Murillo
Álvaro Morte – Profesör
Pedro Alonso – Berlin
Alba Flores – Nairobi
Roberto García Ruiz- Oslo
Paco Tous – Moskova
Jaime Lorente – Denver
Miguel Herrán – Rio
Darko Peric – Helsinki
Kiti Mánver – Raquel’in Annesi
Enrique Arce – Arturo Román
María Pedraza – Alison Parker
Anna Gras – Mercedes
Fernando Soto – Ángel
Juan Fernández – Coronel Prieto
Fran Morcillo – Pablo
Esther Acebo – Mónica Gaztambide
Clara Alvarado – Ariadna
Mario de la Rosa – Suárez

 

YORUMLAR
  Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi
Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi