A24.com.tr » ekonomi » KYK borçları için açıklama

KYK borçları için açıklama

KYK borçları için açıklama

KYK Borçları ile ilgili AK Parti 'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kredi borçlarının erteleneceğine yer verildi.

 KYK borçları hakkında açıklama geldi.

AK Parti tarafındna hazırlanan 15 maddelik yeni kanun teklifinde KYK borçları ile ilgili madde yer aldı. AK Parti Grup Başkabvekili Mehmet Muş , yaptığı son dakika açıklamasında KYK borçlarının 3 aylık süre ile erteleneceğini söyledi. 

Muş açıklamasında şunları söyledi:

"Hazine ve belediye taşınmazlarıyla, milli parklar ve orman genel müdürlüğü taşınmazlarına ve izinlerin ait borçlar, KYK kredi borçları, belediyelerin gelir vergisi tevfikatlarına, sosyal sigorta prim ödemelerinin 3 ay süreyle ertelenmesi ve belediyelerin toplu taşıma faaliyetlerinin 3 ay süreyle desteklenmesine imkan sağlıyoruz."

Mehmet Muş 'un açıklaması şu şekilde:

- İlan ve çevre ve temizlik verileri, faaliyette bulunmadıkları dönemde alınmaması
- Hazine ve belediye taşınmazlarıyla, milli parklar ve orman genel müdürlüğü taşınmazlarına ve izinlerin ait borçlar, KYK kredi borçları, belediyelerin gelir vergisi tevfikatlarına, sosyal sigorta prim ödemelerinin 3 ay süreyle ertelenmesi ve belediyelerin toplu taşıma faaliyetlerinin 3 ay süreyle desteklenmesine imkan sağlıyoruz.


Konutlara ve faaliyetleri durdurulan işyerlerine ilişkin su faturalarının 3 ay süreyle belediyeler tarafından ertelenmesine imkan tanıyoruz. Burada yetkiyi belediyelere veriyoruz.

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk