A24.com.tr » dizi haber » Kuzgun final mi yapıyor?

Kuzgun final mi yapıyor?

Kuzgun final mi yapıyor?

Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinin son bölümü yayınlanmayınca izleyiciler telaşa kapıldı. Peki Kuzgun dizisi final mi yapıyor?

Star TV'de başrollerini Burcu Biricik ile Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisi final mi yapıyor?

KUZGUN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Son bir haftadır özellikle sosyal medya üzerinden sıkça konuşulan Kuzgun dizisinin 24. bölümde final yapacağı, yapımcı ve yayıncı kuruluş tarafından henüz teyit edilmedi. 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanın 12-13 Ekim tarihinde yayınlanması bekleniyor.

KUZGUN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Güneş’i, Kuzgun’la bir arada gören Ferman öfkeden deliye döner. Dila onu zapt etmeye çalışırken kalbinin derinliklerine gömdüğü Kuzgun’a dair duygularıyla da savaşmak zorunda kalır. Kartal’ı kendi tarafına çekmesinin karşılığı olarak Kuzgun’un Güneş’le birlikte olduğunu düşünen Ferman, Kuzgun’a karşı hamleler yapmaya başlayacak. Kuzgun ve Cihan, Ferman’ın verdiği önemli bir açık üzerine Kuzgun’un mekanını basanların peşine düşecek. Neşe’nin anlattıkları karşısında yaşadığı sarsıntıyı atlamayan Meryem, beklenmedik bir anda kendini Ferman’la karşı karşıya bulacak. Şermin, Seda ile ilgili öğrendiği gerçeği Ferman’a ulaşmak için bir koz olarak kullanmaktan sakınmayacak. Fırat’ın sakladığı büyük sırrın ekranlara geleceği bölümde Kuzgun, Dila’nın Ferman’ın gerçek yüzünü görebilmesi için elinden geleni yapacak. Dila ve Ferman’ın geçmişi sık sık hatırladığı anlarda Ferman’ın Dila’ya verdiği söz merakla beklenirken, bölüm finalinde Dila’nın öğreneceği şoke edici gerçek ise nefesleri kesecek. 

YORUMLAR
  Acun ile evlenecek olan Şeyma Subaşı sonunda gelinliği giydi... Yılın düğününden detaylar...
Acun ile evlenecek olan Şeyma Subaşı sonunda gelinliği giydi... Yılın düğününden detaylar...