A24.com.tr » ajanda » Kuzey Yıldızı 10 bölüm izle | Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, tek parça, show tv, youtube

Kuzey Yıldızı 10 bölüm izle | Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, tek parça, show tv, youtube

Kuzey Yıldızı 10 bölüm izle | Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, tek parça, show tv, youtube

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, bu akşam 10. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Kuzey Yıldızı 10 bölüm izlemek isteyenler için işte son bölüm tekrarı...

Kuzey Yıldızı 10 bölüm izle | Show TV'de Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, 16 Kasım Cumartesi akşamı 10. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kuzey Yıldızı son bölüm tekrarını haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız'ın 20 yıldır hayalini kurduğu an gelip çatmış, Yıldız dünyanın en mutlu kadını olmuştur. Ama Şule'nin gelişiyle birlikte dünyası başına yıkılmıştır. Çünkü Şule sadece Kuzey'i terk edip giden, sorun teşkil etmeyecek olan bir eski eş değildir. Kuzey için ne kadar önemsiz olursa olsun Kuzey’le Şule kâğıt üzerinde hala boşanmamıştır. Kuzey’in bile nerdeyse unuttuğu bu bilgi, Yıldız’ı dumura uğratır. Bir kere daha aldatılmış, bir kere daha hevesleri yarıda kalmıştır. Yıldız’ın payına hep gözyaşı düşmektedir. Artık gerçekten her şeyden vazgeçecektir. Kuzey, Yıldız’ı ikna etmek için, Yıldız’ı kendine inandırmak için her şeyi yapar. Ama Yıldız’ın ikna olmaya niyeti yoktur.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

KUZEY YILDIZI 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı.

YORUMLAR
  Türkiye'den Süper Ay manzaraları
Türkiye'den Süper Ay manzaraları