A24.com.tr » yaşam » Konya Güneysınır'dan korkunç kaza

Konya Güneysınır'dan korkunç kaza

Konya Güneysınır'dan korkunç kaza

Konya 'nın Güneysınır İlçesi 'nden acı bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre iki araç kafa kafaya çarpıştı. 4 kişi yaşamını yitirdi.

Konya 'da feci kaza: 4 ölü 4 yaralı.

Konya Güneysınır 'dan feci bir haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. 

Konya'da hafif ticari bir araba ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelene feci trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. 

Abdullah Ünal idaresinde olduğu açıklanan 42 KS 462 plakalı otomobil, ilçe yakınlarında, sürücüsünün adı henüz tespit edilemeyhen 42 SP 397 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.  Feci kazada, sürücü Ünal ile araçlarda bulunan 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar, feci kaza sonrası durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen ekipler , yaptıkları ilk incelemede 4 kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yaralanan 4 kişi ise , olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla en yakındaki hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri , olay yeri savcısının incelemesi sonrası morga kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
  Game of Thrones karakterleri Baba filminin dünyasına gitse nasıl görünürdü?
Game of Thrones karakterleri Baba filminin dünyasına gitse nasıl görünürdü?