A24.com.tr » magazin » Koca Koca Yalanlar dizisi sosyal medyada linç edildi

Koca Koca Yalanlar dizisi sosyal medyada linç edildi

Koca Koca Yalanlar dizisi sosyal medyada linç edildi

Kanal D'de dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizi Koca Koca Yalanlar'daki sahneler, aldatmayı meşrulaştırdığı gerekçesiyle tepki çekti.

A24 - ÖZEL

Kanal D'de başrollerini Hakan Yılmaz ve Evrim Alasya'nın paylaştığı yeni dizi Koca Koca Yalanlar'daki sahneler izleyicileri isyan ettirdi.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, ilişkide aldatmayı komedi yoluyla normalmiş gibi göstermekle eleştirdiği dizinin yayından kaldırılması için RTÜK'e şikayette bulundu.

İşte Twitter'daki tepkilerden bazıları...

- happiendds: Kanal d’de leş bir dizi başlamış, adamlar eşlerini aldatıp üstüne bin tane yalan söylüyor. Aldattıkları insanlar da adamların eşlerine bi ton çirkin laf ediyor. Ne bileyim böyle şeyleri yazarken, oynarken, izlerken falan hiç utanmıyor musunuz siz?
#KocaKocaYalanlar

- Renklipandaaa: #RTÜK #kocakocayalanlar koca koca yalanlar dizisi toplum yapısını bozmaya yönelik ve aldatmayı aşılayan ahlaka mugayir bir dizi ve yayından kaldırılmasını talep ediyoruz.

- tvvitteracemisi: Ne demek göz bu kayar
O da açmış bacağını
Kadını aşağılayan
adamı masumlaştırıp yücelten senaryolarınız batsın
#KocaKocaYalanlar

- Cemil Meriç: Biz ne zaman böyle bir toplum olduk da bekar bir kızın evli adam için ‘kafeslenecek adam bulmuşum hayatta bırakmam’ diyebilecek kadar.Genç arkadaşlarımızı özendirecek böyle dizilere kesinlikle hayır!!! Hakan Yılmaz a hiç yakışmadı bu dizi #KocaKocaYalanlar

- Gülşah Aktunalı: Bu kadar kaliteli oyuncuların bu kadar rezil bir dizide oynamaları da ayrı bir ironi.
‘Kadın kadın olsaymış da kocasını elinde tutsaymış’ repliğe bak sen.
Hoşşşşşt ordan köpek !
#KocaKocaYalanlar

- Merve: Şu diziye nasıl komikmiş güzelmiş vs şeyler diyebiliyorsunuz ya aldatmayı normallestiren kadını inciten bu diziye RTÜK el atmalı #KocaKocaYalanlar

- Büşra: Aldatmayan erkek yoktur yakalanan erkek vardır. Herkes yapıyor. Güzele bakmak sevaptır. Gibi sözlerle aldatmayı normalleştirmeye çalışmak nasıl bir iğrençlik? Ayrıca siz güzele bakmak sevaptır cümlesini çok yanlış algılamışsınız.

YORUMLAR
  Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)
Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)