A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur'da kim elendi? 26 Mart 2017

Kısmetse Olur'da kim elendi? 26 Mart 2017

Kısmetse Olur'da kim elendi? 26 Mart 2017

Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı Kısmetse Olur'da 26 Mart tarihinde hangi yarışmacıların eleneceği sızdı. Bu haftaki finalde büyük sürpriz gerçekleşti. Peki kim elendi? İşte yanıtı...

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri kızlar evinden Melis Buse Betkayan olacak. Damatlar evinden ise haftanın birincisi olarak seçilen isim İlkay Karaoğlan olarak açıklanacak. Kısmetse Olur evindeki birincilikler sözde SMS sonuçlarına göre belirleniyor. Ancak bu konuda bir çok şaibe var. Yapım performansından memnun olduğu ve isteklerini yerine getirenleri birinci yapıp para veriyor. Haliyle haftanın birincileri halkın değil yapımın oluyor. Biz gelelim kim elendi sorusunun yanıtına.

Kısmetes Olur evine geri dönen Gamze Öztürk bu hafta mutfak yüzünden diskalifiye olmanın eşiğine geldi. İhtar alan Gamze Öztürk onun şokunu atlamadan finalde bir darbe daha alacak. Damat adayları elenmisi için onun ismini yazacaklar ve gelinler evinden ayağa kalkan isim o olacak.

Kısmetse olur 26 Mart finalinde erkekler evindeki eleme adayı tam bomba olacak. Yapım ilgiyi artırmak için son günlerde reyting umutlarını bağladığı Onur'u ayağa kaldıracak. Eleme adayı Onur olunca da finalde küs olduğu Aycan Varış ile sürpriz bir diyalog başlayacak.

Onur'un elenme ihtimali ortaya çıkınca hem Aycan hem de Onur yelkenleri suya indirecek. İkili önlerinde zaman kalmadığını fark edince barışma yoluna gidecekler. Onur özür dileyecek Aycan da onu affedecek ve ilişkileri yeniden başlayacak. Elbette bu durumda 'eleme' ne olacak diyorsunuz. İşte haftanın sürprizi de o kısımda.

Kısmetse Olur 26 Mart'ta elenmek için ayağa kalkanlar değil Tankut Denker elenecek. Onur ve Gamze elenme adayı olmuştu. Onur finalde Aycan ile barışınca Tankut vicdan yapacak. Onur'un elenme ihtimalini ortadan kaldırmak adına 'Kendisi gönüllü olarak elenmeyi'" isteyecek. Böylece Onur'un yerine Tankut Denker evden elenen isim olacak.

Tankut Denker bildiğiniz gibi ABD'de yaşıyor. Geçen sezonun yarışmacısı olan Tankut, eve bir nevi yatıştırıcı unsur olarak sokulmuştu. Geçen sezon ortasında da 'sözde' elenmiş gibi yapılmış, ABD'ye gidip çocuğunu görmeye gitmiş, dönünce de yine eve alınmıştı. Tankut Denker'in instagram hesabına koyduğu bu son fotoğrafta yapım ile ne kadar içli dışlı olduğunun göstergesi. Yanındaki sarılarak poz verdiği kişi Seda Akgün'den başkası değil. 

YORUMLAR
  Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!
Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!