A24.com.tr » magazin » Kısmetse Olur'da Hazal evi terk etti

Kısmetse Olur'da Hazal evi terk etti

Kısmetse Olur'da Hazal evi terk etti

Kısmetse Olur evinde Hazal ve Semih arasında yaşanan tartışmanın ardından Hazal, Semih'in söylediği sözler karşısında evi terketti.

Kısmetse Olur evinde Hazal ve Semih arasında yaşanan tartışmanın ardından Hazal, Semih'in söylediği sözler karşısında evi terketti.

 Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği en iyi evlendirme programları arasında yer alan Kanal D'de yayımlanan Kısmetse Olur'un 245. Bölümünde sular durulmak bilmiyor. Her yeni bölümünde evde tansiyon yükselirken, bugün yayımlanan 5 Ekim bölümünde evde hüzün hakimdi. Hazal ile Semih'in ayrılmasının ardından gözler Nazlı ile Semih'e çevrildi. Nazlı'nın Semih'i kazanma çabalarını gören Hazal, Semih'in tavırlarını gördüğünde büyük bir hayal kırıklığına uğradı ve talihsiz gelin adayının gözyaşları adeta dinmek bilmedi. Öte yandan ellerinde çiçekler ile Didem'e sürpriz yapan Adnan da yine sinirlerine hakim olamadı. Didem'in ise hevesi yine kursağında kaldı. Kısmetse Olur'da Çarşamba günü bugün, ilişkilerinin bittiğini ve eski kız arkadaşı olduğunu Semih'in Hazal'a söylemesinin ardından, Hazal'ın sinirleri gerildi.

Hazal ile Nazlı'yı kırmızı odada gören Hazal, kırmızı odayı bastı. Hazal'ın ısrarcı tavırlarının ardından inatlaşan Semih odadan çıkmayınca, Nazlı'da Hazal'a nispet yaptı. Semih ise Nazlı'dan gelen mektubu Gökhan'dan dinlemesine rağmen yeniden okuduğu görüntülerinin Kısmetse Olur evinde yayınlanması ile Hazal bahçeye çıkarak gözyaşlarına boğuldu. Semih Hazal'a sarılmak için geldiğinde ise Hazal'ın evi terk etmesi ile şok oldu. Semih, Hazal'a karşı bir daha adım atmayacağını söyledi. Seda Akgül'ün günün değerlendirmesini yapmak için geldiğinde ise Hazal'ın küçük detaylara takıldığı için büyük problemleri görmediği öne sürüldü.

Nazlı'ya gelin adaylarının da güç verdiğini, Hazal'ın güçsüz durduğunu ve Semih'i altın tepsi ile Nazlı'ya sunduğu söylendi. Öte yandan Didem ise Adnan'a başkalarının ilişkileri ile uğraştığı için kendi ilişkisine zaman ayırmadığını söyleyerek sitem etti. Gamze ise Serap evden ayrılmamış olsaydı Aykut'un Serap ile birlikte olacağını dile getirdi.

YORUMLAR
  Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?
Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?