A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur Gökhan Sara'dan çocuk itirafı!

Kısmetse Olur Gökhan Sara'dan çocuk itirafı!

Kısmetse Olur Gökhan Sara'dan çocuk itirafı!

Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde skandal bir olay yaşandı. Damat adaylarından Gökhan Sara, adayların itiraflarda bulundukları sırada bir çocuk sahibi olduğunu itiraf etti.

 Skandalların eksik olmadığı Kısmetse Olur programının yayınlanan son bölümünde damat adaylarından Gökhan Sara'nın çocuk itirafı gündeme bomba gibi düşerken yarışmadaki adaylar şaşkınlığa uğradı.

Gökhan Sara, Kısmetse Olur’un yine en çok konuşulan ismi oldu. Kanal D’nin gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Gökhan Sara, bu kez itirafıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle sosyal medya hesaplarından lüks arabalarla paylaştığı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Gökhan Sara’nın sözleri hem Kısmetse Olur evinde hem de programın takipçileri üzerinde bomba etkisi yarattı. Rabia Karaca ile aşk yaşayan Gökhan Sara’nın oğlu mu var? İşte damat adayından gelen çarpıcı itirafı gözler önüne seren Kısmetse OIur 276. bölümden detaylar!

Kısmetse OIur’un 276. bölümünde itiraf günü yaşandı. Damat adayı Gökhan Sara’nın sözleri hem yarışmacılar hem de programın izleyicileri arasında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Gökhan Sara’nın oğlu mu var? Herkesin merak ettiği bu sorunun nedeni programın 276. bölümünde yaşananlar oldu. Her şey Gökhan Sara’nın tanıma yolunda olduğu gelin adayı Rabia’nın itirafı ile başladı. Gelin adayı, önceki ilişkilerinden birinde evlilikten döndüğünü açıkladı. Bu açıklamaya sinirlenen Gökhan Sara, herkesi şaşırtan bir açıklamada bulunarak şunları söyledi; Mademki itiraf gününü oynuyoruz. Benim bir tane çocuğum var.” Evlilik yolunda olduğu adamın beklenmedik itirafıyla gözyaşlarına boğulan Rabia, büyük bir şok yaşadı. Herkesi şaşırtan bu açıklamanın ardından programın fenomenleri de “Gökhan Sara’nın çocuğu mu var?” sorusuna yanıt aradı. Kısmetse Olur evine bomba gibi bu itirafın sinirle söylenmiş olabileceği de düşünülüyor.

GÖKHAN SARA KİMDİR?

Çok renkli ve lüks arabalarla çektirdiği fotoğraflardan sonra itirafıyla da gündeme oturan Gökhan Sara, 1990 yılında doğdu. Aslen Rizeli olan ve babasını küçük yaşta kaybeden Gökhan Sara, İstanbul'a yalnız yaşıyor ve otomotiv işletmeciliği yapıyor. Başak burcu olan Gökhan Sara kendisini 'dağınık ama titiz' olarak tanımlıyor. Hem ağırbaşlı bir kadın isteyen damat adayı gelin adayının aynı zamanda da işveli ve cilveli olmasını tercih ediyor.

YORUMLAR
  NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...
NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...