A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 9 mart perşembe 378. bölüm fragman ihanet sarmalı!

Kısmetse Olur 9 mart perşembe 378. bölüm fragman ihanet sarmalı!

Kısmetse Olur 9 mart perşembe 378. bölüm fragman ihanet sarmalı!

Kısmetse Olur son bölümü ile yine entrikalarla dolu saatler yaşattı. Evdeki gelin ve damat adayları arasında bu kez 'İhanet' tartışması ortalığı yıktı. Kısmetse Olur yeni bölümünde neler olacak?

  Kısmetse Olur son bölümü ile ekranlara gelirken haftasonu eve veda eden isim Ünal olmuştu. Yeni bölümde Onur, Aycan'ın yokluğuna daha fazla dayanamayıp Aycan'ın peşine düşmek ister. Peki, Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor? İşte, tüm detaylar!

KISMETSE OLUR 378. BÖLÜM FRAGMANI

Altuğ ve Yağmur sürprizi!

Kısmetse Olur’da dün son derece eğlenceli başladı. Damat adaylarından Altuğ, Yağmur’a hazırladığı sürpriz ile evi neşelendirdi. Günün başlarından itibaren, gelinler evinden birini beğendiğini ve bu sürpriz ile o kişiyi açıklayacağını söyleyen Altuğ, herkesi büyük bir merak içinde bıraktı. Tüm adaylarıyla gelinler evine giden Altuğ, elindeki sürpriz hediye kutusuyla Yağmur’u yanına çağırdı. Ona verdiği bu özel hediye Yağmur’u hem sevindirdi hem de utandırdı… Altuğ’un bu sürpriz jesti karşısında eli ayağına dolaşan Yağmur, heyecanını gizleyemedi… Peki bu sürpriz Altuğ ve Yağmur arasında nasıl gelişmelere zemin hazırlayacak? Kısmetse Olur evinde yeni bir aşk daha mı doğacak?

AYCAN KISMETSE OLUR'A GERİ Mİ DÖNECEK?

Kısmetse Olur'dan ayrılan ve ilişkileri sona eren çift Onur ve Aycan cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Onur, aycan'ın evden topladığı eşyalarıyla birlikte Çorum'a onu görmeye gidiyor. Onur'un telefonuyla ona koşarak gelen Aycan ise çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Onur'u görür görmez koşarak sarılan Aycan, onu çok özlediğini ve heyecandan ellerinin titrediğini belirtiyor. Yapım ekibinden aldığı özel izinle giden Onur'un soğuk tavırları ise dikkatlerden kaçmıyor. Aycan'ın sarılmasına karşılık soğuk duran Onur'u oraya gitmeye iten sebep neydi? Onur, barışmak için mi gitti yoksa ayrılığı yüz yüze konuşmak için mi?

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN


Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm 9 Mart 2017 perşembe  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

 

YORUMLAR
  Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları
Bir dönem izdivaç programlarında ses getiren gelin adayları