A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 5 Ekim fragmanı çarşamba 245. bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 5 Ekim fragmanı çarşamba 245. bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 5 Ekim fragmanı çarşamba 245. bölümde neler olacak?

Kanal D yayın akışının en çok tutulan evlilik yarışma programı Kısmetse Olur'da 5 Ekim Çarşamba günü 245. bölümde yaşanacak olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İşte nefes kesen o anlar.

İşte Kısmetse Olur 5 Ekim'de yaşanacak olan birbirinden çarpıcı olaylar ve olayların perde arkası. 4 Ekim 2016 Pazartesi günü Kısmetse Olur yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra 5 Ekim 2016 Çarşamba 245. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kısmetse Olur 5 Ekim Fragmanı Çarşamba Kısmetse Olur 245.bölüm fragmanı haberi web sitemize eklenmiştir. KanalD’nin Evlilik Programı Kısmetse Olur 245.bölümü ile 5 Ekim 2016 çarşamba günü tv kanalında kaldığı yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kısmetse Olur programının 245.bölümünün yeni fragmanını yayimlandiğinda konumuzun devaminda izleyebilirsiniz.

MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Haftanın 7 günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur evinde gelin ve damat adaylarının çekişmesi anbean devam ediyor. Yeni çiftler, yeni gelen adaylar ve yeni gündem haberlerinin yaşandığı haftanın her günü Kanal D ekranlarında meraklı bekleyiş sürüyor.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmet Olur hafta içi 12:1’da hafta sonları ise 23:1’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 245. bölümü ile 5 Ekim 2016 Çarşamba günü saat 12:1’da Kanal D ekranlarında olacaktır.

Gökhan’ın şaşkınlık etkisi yarattığı yeni gündem yaratıcı olayın perde arkası ortaya çıktı. Gökhan için Kısmetse Olur evine gelin adayı olarak gelen yeni aday Esra’ya yolladığı mektup olay oldu. Gökhan için gelen iki gelin arasında yaşanan olaylar bir tarafı üzerken diğer tarafı sevindirdi. Öte yandan 2. sezonun ilk çifti Semih ile Hazal arasında yaşanan gerilim Hazal’ın ağlamasına sebep oldu.

YORUMLAR
  Hadise'den RTÜK'e sert tepki!
Hadise'den RTÜK'e sert tepki!