A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 351. bölüm fragman 7 Şubat salı Ad-Did ayrıldı

Kısmetse Olur 351. bölüm fragman 7 Şubat salı Ad-Did ayrıldı

Kısmetse Olur 351. bölüm fragman 7 Şubat salı Ad-Did ayrıldı

Kısmetse Olur 7 şubat yeni bölümünde Adnan ve Didem arasında yaşanan tartışma ve ayrılık rüzgarları damga vuruyor. Kısmetse Olur yarın yeni bölümüyle Kanal D ekranlardında olacak.

 Kısmetse Olur 350. bölümüyle ekranlara geldi. Adnan'ın baygınlık geçirmesi izleyenleri şoka uğrattı. Geçtiğimiz hafta aile problemlerinden dolayı arası açılan Didem ve Adnan'ın bugün yayınlanan bölümde ipleri kopardığını görüyoruz. Didem ayrılıktan sonra parmağındaki yüzüğü çıkardı ve gözyaşlarına boğuldu.

KISMETSE OLUR 7 ŞUBAT FRAGMANI

ADNAN VE DİDEM AYRILDI

Kısmetse Olur'un bu sezonki en gözde ve sevilen çiftlerinden olan Adnan ve Didem arasına kara kediler girdi. Daha geçtiğimiz haftaya kadar evde kumru gibi koklaşan çift bu hafta ipleri koparma noktasına gelerek parmaklardaki yüzükleri fırlatıp attılar. Adnan ve Didem'in ayrılırkenki aşk acısı yeniden bir araya gelip barışacaklar dedikodusunu da beraberinde getirdi.

TUĞÇE'NİN ESKİ SEVGİLİSİ EVE BİR GİRDİ PİR GİRDİ!

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi yayınlanan yeni bölümünde ev yeni bir damat giriyor. Gelinler evine gelen damat adayı Kemal'i gören Tuğçe büyük bir şok yaşıyor! Peki Tuğçe, Kemal'i tanıyor mu? Gözyaşlarının sebebi ise herkesi şoka uğrattı. Tuğçe 'En büyük aşkım' diye tabir ettiği Kemal hakkında söylediklerinden sonra Tankut'un neler yapacağı merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 351. bölümü ile 7 şubat  2017 salı  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliğinde büyük kavga!
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliğinde büyük kavga!