A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 3 şubat fragmanı | 348. yeni bölüm Adid yüzük krizi!

Kısmetse Olur 3 şubat fragmanı | 348. yeni bölüm Adid yüzük krizi!

Kısmetse Olur 3 şubat fragmanı | 348. yeni bölüm Adid yüzük krizi!

Kızmetse Olurk 3 Şubat 348. bölüm fragmanı ile heyecanlandırdı. Okur ve Aycan'ın barışmalarını romantik bir dansla kutlaması herkesi ekrana kilitledi. Adnan ve Didem'in arası açılacak mı merak konusu.

 Kısmetse Olur 3 şubat son bölümünde Adnan ve Didem arasındaki gerginlik gitgide alevlenirken, ailelerin de kaynayan kazanın altını yakması sonucu Kısmetse Olur evi cadı kazanına döndü.

Kısmetse Olur'da bazı aşklar yeniden alevlenirken Didem ve Adnan arasında sorunlar baş göstermeye başladı. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde ikilinin tartışması gözlerden kaçmadı. Araları açık olan Aycan ve Onur ise barışmalarını dans ederek ele güne karşı kutladı. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler olacak, Adnan ve Didem ayrılacak mı, Kısmetse Olur saat kaçta yayınlanacak.

KISMETSE OLUR 2 ŞUBAT 347. BÖLÜM FRAGMANI

DAMATLARIN KARNI ACIKIRSA...

Muzurlukta üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren damat adayları, karınları acıkınca gelin adaylarını yemek yapma yarışına soktu. özde, Sibel ve Ayca'nın kıyasıya bir yarış içerisinde yaptıkları yemekleri yiyen damat adayları karınlarını doyurunca sadece teşekkür etmekle kaldılar.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?
Öte yandan çeki alacak ismin evini koruyup koruyamayacağı ise belli değildi. Çok az oy farkı ile çeki Didem aldı. Didem'in evini koruması durumunda Sibel elenmekten kurtulacak, eve veda eden aday ise Onur olacaktı. Tüm adaylar heyecanla zarftan çıkacak kararı bekliyordu. Onur, eleneceği yönündeki ihtimal üzerine bir ayrılık konuşması yaptı. Onur'un konuşması tüm adayları ağlatırken bundan en çok Aycan etkilendi. Onur'u kaybetme korkusuyla ondan özür diledi, onu sevdiğini sık sık dile getirdi...

Ve zarftan çıkan karar her şeyi netleştirdi! Kısmetse Olur'da bu hafta eleme olmayacaktı. Bu kararla adaylar sevinç çığlıkları atarak birbirilerine sarıldı.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 348. bölümü ile 3şubat  2017 Cuma  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!
1 Milyon dolar ödüllü çözülemeyen problem!