A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı çarşamba 359. bölüm Addid'in günü!

Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı çarşamba 359. bölüm Addid'in günü!

Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı çarşamba 359. bölüm Addid'in günü!

Kısmetse Olur 14 Şubat sevgililer günü bölümünde Alişan eve sürpriz konuk olarak geldi. Ayrılıklarıyla herkesi üzen Adnan ve Didem sonunda barıştı. Kısmetse Olur yeni bölümünde neler olacak?

Kısmetse Olur 258. bölümde 14 şubat sevgililer gününe yakışır anlar yaşandı. Büyük bir kavgayla ayrılan Adnan ve Didem, sevgililer günü bölümünde barıştılar ve barışmalarını pasta keserek kutladılar. Ad-Did'in bu mutlu anlarını evdeki herkes tarafından alkışlandı. Kısmetse Olur son yeni bölümüne sürpriz bir konuk dahil oldu. Ekranların en çok sevilen yüzlerinden Alişan, Kısmetse Olur'a konuk oldu.

KISMETSE OLUR 15ŞUBAT FRAGMANI

ALİŞAN KISMETSE OLUR'DA EŞ Mİ ARIYOR?

Kısmetse Olur'un sevgililer günü bölümünde aşk dolu dakikalar yaşandı. Adnan ve Didem'in barışmasının ardından eve konuk olan Alişan, romantik şarkılarıyla evdeki gelin ve damat adaylarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Alişan'ın 'bekarlık' espirileri herkesi gülme krizine soktu.

ONUR VE AYCAN ARASINDA YÜKSEK GERİLİM

Kısmetse Olur evinin şen şakrak aşıkları Onur ve Aycan'ın arası iyice açıldı. Aycan'ın evden gitme durumuna gelmesi Onur'u çileden çıkarırken Aycan'ın kendini ifade edememesi olayı daha da körükledi. Onur ve Aycan barışacak mı, evden kim elenecek merak konusu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 15 şubat  2017 çarşamba  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)
Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)